1. VELETRH HRAČEK A HER

Založil Jarmila, 09.09.2010, 19:30:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jarmila

Rok se sešel s rokem. Výstava hraček se nám poněkud přejmenovala - Veletrh hraček a her, ale stále to bude dobrá akce pro inspiraci k nákupům či přímo k nákupům.  ;) A také příležitost ke krátkému setkání s jinými rodiči. :-)  Tak si toto datum zapište do kalendářů nebo do hlav.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Leguán

Hmm.... ve stejném termínu 30. 9. až 3. 10. 2010 se pořádají dva veletrhy hraček, jeden na výstavišti v Letňanech, druhý na výstavišti v Holešovicích.
Letňany: www.fortoys.cz
Holešovice: www.veletrh-hracek.cz
Velmi zvláštní shoda termínů. To skoro vypadá, že se zase někdo rozhádal, rozpadl a každý si bude pořád svou výstavu hraček v ten samý termín na truc tomu druhému. Pro nás návštěvníky z toho asi moc dobrého neplyne.

Víte k tomu někdo něco víc? Na který veleterh jít? Kde bude Lego?

STARHAWK

Hlavne ze tu Bratislave nie je ani jedna vystava. Ja by som to vyriesil tak, ze by som isiel na obe pozret.

Jarmila

Také jsem zaregistrovala ten zmatek. Legáček by měl být v Letňanech dle seznamu vystavovatelů a navíc mají upoutávku na svých, tj. Legáčkovských stránkách. Syn chce do Holešovic, tož pojedeme tam.  ;)
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Peetrs

Citace od: Leguán kdy 22.09.2010, 11:54:21
Velmi zvláštní shoda termínů. To skoro vypadá, že se zase někdo rozhádal, rozpadl a každý si bude pořád svou výstavu hraček v ten samý termín na truc tomu druhému. Pro nás návštěvníky z toho asi moc dobrého neplyne.

Víte k tomu někdo něco víc? Na který veleterh jít? Kde bude Lego?

Je to přesně tak jak píšeš. Situace vznikla tak, že byly dva majitelé hal a jen jeden majitel pozemků, kteří se spolu nedohodli. Jeden z provozovatelů vyvíjel neustálý tlak na zvyšování cen za pronájem prostor pro vystavovatele a tím velkou část vystavovatelů odradil. Druhý s tím nesouhlasil, protože zájem ze strany vystavovatelů neustále klesal a haly nebylo možné zaplnit. Jednu chvíli bylo ohroženo i celé konání akce a to včetně výstavy modelů Model Hobby, která probíhá souběžně s veletrhem hraček. Proto nakonec vznikly takto oddělené akce. Provozovatel, který do nynějška pořádal výstavu hraček v Letňanech se nyní přesunul do Holešovic a v Letňanech to vzal někdo nový. Jak už, ale psala Jarmila, tak v Letňanech zůstala většina vystavovatelů z předchozích let, kterým se navíc zlepšili podmínky pronájmu plochy a dokonce i mírně snížily ceny.

Pokud chcete radu kam jít, tak rozhodně do Letňan, protože tam je k hračkám připojena i výstava modelů Model Hobby 2010 a máte to v ceně jedné vstupenky. :) Navíc mně můžete navštívit na stánku číslo 408 v hale veletrhu Model Hobby. ;)

Leguán

Díky za vysvětlení.

Citace od: Peetrs kdy 24.09.2010, 10:15:40
Pokud chcete radu kam jít, tak rozhodně do Letňan, protože tam je k hračkám připojena i výstava modelů Model Hobby 2010 a máte to v ceně jedné vstupenky.

POZOR! Tak to vždy bývalo v minulých ročnících, letos to už ale neplatí - byl jsem tam, a na každou výstavu je třeba platit zvlášť (2x 100 Kč pro dospělého). Zkamali mě velice. Když už jsem tam jednou dorazil, tak jsem si samozřejmě koupil vstupenky obě, s čímž jistě pořadatelé počítali. Ale kdybych to věděl předem, vůbec bych tam nechodil, když ještě navíc část vystavovatelů pravděpodobně odešla do Holešovic.

Tak alespoň varuji ostatní, ať se můžou svobodně rozhodnout. Pokud ale budete chtít vidět to co loni, připravte se na to, že musíte zaplatit nejméně 3x tolik za vstupné (2x Letňany a 1x Holešovice*) a navštívit dvě různá výstaviště v Praze (Letňany a Holešovice), tj. čas a náklady na další cestu a případně 2x parkovné.

* V Holešovicích jsem nebyl a ani se tam nechystám, takže nevím, jaké "překvapení" si pro návštěvníky nachystali tam.

sam.no

Ahoj, tak dnes jsem navštívila Letňany - veletrh hraček byl super, všude mraky lidí a mraky hraček. Jak již psal Leguán, vstupenky se kupují dvoje, ale dnes mi u kasy řekli, že když si koupím vstupenku na Model a Hobby tak se dostanu i na hračky, protože Toy jsou prý hodní a nikdo to nehlídá. (Pravda, všechy dveře do hal Toy byly otevřené a bez ostrahy.) Ovšem obráceně to prý nejde, protože Model si to hlídá a bez jejich vstupenky nepouští. (A všechy dveře do haly 2 byly opravdu s ostrahou.)

Já šla pouze na hračky, protože jsem měla málo času a navíc jsem z internetu měla předregistrovanou slevněnou vstupenku za 50kč.
Takže pokud chce někdo jen na hračky vyplatí se registrace a ušetří 50kč a kdo chce na obě, tak ať zakoupí vstup na Model a Hobby za 100kč a měl by se dostat na obě výstavy. (Tak mi to poradili přímo na pokladně;) )

Ps: zaslechla jsem tam nějaké maminy, jak se baví, že tady je to super a kam se prý na to hrabou Holešovice