(Vlastní) Přestavba sekundárního modelu ze setu 8285

Založil bartas2010, 27.10.2010, 14:50:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bartas2010

Ahojte všichni,
jsem na Kostkách nový a toto je můj první pořádný model, tak snad se bude líbit.
- je to jen model, protože nikde nemohu sehnat PF set s IR ovládáním a NXT je moc těžké

Funkce:
- zvedací druhá zadní náprava (píst)
- uzávěrka zvedání zadní nápravy pomocí šneků (s tou mi pomohl Moon, respektive jí celou udělal  :))

Moon

Vítej na kostkách,
No vypadá to slušně, moc pěkná je ta zadní zvedací náprava, hlavně ten uzamikací systém, který jsem ti dělal já viď ;D , ale hlavně se i to povedlo, jen tak dál.
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

grohl

Velmi brzy pochopíš, že zakrýt všechno není v Technicu nutné. Proto bych rozhodně protřídil ten "dekl" z  liftarmů, kterým je pokrytá celá zadní část.

Měch

ten set mám a tohle vypadá (až na ty liftarmy vzadu) jako C-model  ;) jen tak dál....jenom by to možná chtělo víc funkcí jako má hlavní model.

PS: k čemu jsou ty šneky vzadu  ???
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Plutoone

Citace od: grohl kdy 27.10.2010, 16:53:07
Velmi brzy pochopíš, že zakrýt všechno není v Technicu nutné. Proto bych rozhodně protřídil ten "dekl" z  liftarmů, kterým je pokrytá celá zadní část.
Svatá pravda, ty liftramy jsi mohl použít na vytvoření sklápěcí korby. A hned by to mělo větší šmrnc. Možná bych se ještě zaměřil na poupravení vzhledu kabiny, ať je to opravdu (vlastní)

bartas2010

Citace od: malý Měch kdy 27.10.2010, 17:48:39
ten set mám a tohle vypadá (až na ty liftarmy vzadu) jako C-model  ;) jen tak dál....jenom by to možná chtělo víc funkcí jako má hlavní model.

PS: k čemu jsou ty šneky vzadu  ???

Ty šneky slouží k tomu aby ta druhá zadní náprava nešla zdvihnout. Pomocí točení se dá odblokovat

P.S. teď už je to sundané a pracuji na odpružení zadní nápravy a bez kardanu (který jsem půjčil) to jde těžce.

Moon

Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning