Lego Technic 8043 Bagr s motorem

Založil hero219, 13.08.2010, 18:36:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

hero219

chystam sa kupit lego set 8043 a chcel by som vediet vase nazory na tento set vsetky pluska a minuska

grohl

Kup ho, je to zatím nejlepší set z Technicu, co se mi dostal do ruky. Jediným mínusem je to, že podvozek zase nejede zcela plynule, protože pásy mírně nadskakují na vodících kolečkách.

Fairytale

J je dost dobrej, taky jsem přemýšlel jestli si ho koupím ,ale koupil jsem si Offroadera hlavně pro velkej dostatek užitečných dílů . ted už mam 3M motory a 2XL tak už je mi zbytečné kupovat další 4M xd

hero219

ja som mal na zozname skor offroud(8297)ale ho nemali  :'( je pre mna lepsi lebo nemam taky podvozok

dwo

Záleží co chceš stavět, ale kdybych neměl zásobu, tak do toho jdu.

hero219

najracej by som sie na truck trial ale nemam dost financi a tam kde to kupujem mi dlzili prachy

JIRKA9

Ma spustu funkci, je moc peknej, velkej, drahej, ma bohuzel jen M-motory ktere jsou slabe na zvedani celeho ramene (2x LA) a pohon pasu ze kterych jeden jede solidne a druhy vazne protoze je hnan pres vice prevodu (na koberci nezataci vubec, jen jede rovne). Kazdopadne jestli se ti libi tak ho kup je to super stroj. Kdyby mel xl tak nema chybu. Buldozer 8275 je vetsi hracka, je sviznejsi.
Vysavač, nejhorší nepřítel Lega

Plutoone

Záleží, jestli máš buldozer, nebo ne. Za 3500 se na netu dá koupit buldozer. pokud ho nemáš, tak ho kup. Pokud ano, kup excavátor.  :)

hero219

buldozer uz mam mam aj 8258,8292,2 motorove sady aj novu aj staru tieto lega s motorom ale na ten ten ofroud som sa este nedostal :'(