(Cizí) Space mega base

Založil Luky1987, 23.05.2011, 08:00:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Luky1987

Doporučuji projít všechny obrázky na jeho Flickru, mě osobně se to sice moc nelíbí, ale velikostí to může směle konkurovat Legolandům >:D

http://www.brothers-brick.com/2011/05/22/space-mega-base/

Robbed

Zajímavé, celkem netradiční styl, ale taky se mi to zrovna moc nelíbí. Působí to tak zvláštně, osobně bych tam dal víc barev. Co se ale podle mě hodně povedlo tak je aréna:

Mtron

muselo to dát hodně práce a je vidět, že má hodně talentu. Z fotek není mnoho vidět. Má sakra velkou zásobárnu dílků. Postavit něco tak velkého není problém, problém je v našich poměrech mít tolik dílů. Je to zajímavé, ale taky to není můj svět.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

SpCasPi000

Tak na prvý pohľad ma to šoklo, hodnotiť to nejdem lebo sa mi zastavil rozum z tých rozmerov, ale chcel by som mať niekedy doma podobné monštrum, akurát by to muselo byť niečo z klasiky (Futuron, M-Tron, B-Tron1/2, SP1/2). Tiež toto nie je môj štýl, keby to nebolo také veľké tak by to až tak nezapôsobilo. Viac sa mi páči Blacktron Intelligence Agency alebo Classic Space Moonbase, to sú zatiaľ dva moje najobľúbenejšie veľké projekty (+ samozrejme Mtronove základne supported by Kostky), ak prípadne viete ešte o nejakých tak dajte link až je nad čím slintať.

FilipS

Tak tohle taky není můj šálek kafe/ bedna lega ;D . Tenhle stavitel jede spíš na kvantitu než kvalitu, já to mám přesně naopak.

Togaran

Z dálky to vypadá zajímavě, je to obří, působivé. Ale při bližším zkoumání mě to už tolik nezaujalo. Je toho strašně moc a ty barvy by určitě pomohly - neorientuji se co je co.
Zajímalo by mě jak má vyřešený nosný systém, třeba ta hlavní brána je obrovská, jak to drží celé pohromadě?
Moje stavby: Brickshelf, Flickr