(vlastní) Biotron série

Založil Robbed, 02.06.2010, 16:00:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Zdravím, konečně mám prázdniny, takže můžu stavět jak na běžícím pásu ;D.

Právě probíhá (resp. včera skončila) soutěž na Classic-space.com. Zjednodušeně šlo o to postavit set z jakoby vlastní space série. Soutěž má 5 kategorií podle maximálního počtu dílků (50, 100, 200, 500 a 1000). Postavil jsem tedy celou sérii.

Název Biotron je odvozen od zelené barvy.

Další fotky na Brickshelf nebo Flickr

$5 kategorie - 45 dílků

$10 kategorie - 100 dílků

$20 kategorie - 142 dílků

Robbed

$50 kategorie - 416 dílků

$100 kategorie - 526 dílků

Doufám že se bude líbit :).

Vasyk

Už jsem na ně koukal včera a čekal jsem, kdy s tím vylezeš. Modely jsou velmi povedené a zvláště ty menší jsou hodně roztomilé. Mě se to tedy líbí.

Luky1987

Precizní práce, takový nápad by mohlo Legu v klídku vydat jako novou sérii. Za mě to nemá chybu.

Robbed

Děkuji ;).
Nejvíc jsem se nadřel s dvojkou vozidlem. Ten limit 100 dílků byl v téhle velikosti zdrcující, takže se to neobešlo bez přestaveb.
Poslední největší loď je zase stavěna ve spěchu abych stihl včerejší deadline, takže tady mi naopak nějaké dílky chyběly.

winring

Super nápad se zelenou barvou. Moc se mi to líbí.

Togaran

Pěkná série to je :)
Ty barvy hrajou spolu moc zajímavě, chvilku mi sedí naprosto dokonale, chvilku mám pocit, že to nedává vůbec smysl. Nevím jestli je to moc bílé, nebo kombinace solidní a průhledné zelené...
U mě vedou ty lodě :) líbí se mi ty malé s "Avatar" motory i ta velká.
BTW: je tam něco uvnitř, nebo je to mrtvý prostor?
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Robbed

Díky za komentáře :).

winring: hlavně jsem konečně využil hromádku zelených skel, co jsem kdysi koupil.

Togaran: je pravda, že zelené jako takové tam mohlo být víc. Uvnitř velké lodi nic není, akorát ta kabina nahoře. Nebyl čas :(.

Daniel

Pěkná série. Hlavně ty menší kousky jsou super ;)

grohl

U mě vede scout a průzkumné vozidlo. Super práce.

Igorus

Ačkoliv nejsem zaměřením Space, tyhle výtvory mě nadchly. Nejen že samotná úroveň je perfektní, na 1* je i prezentace.

Lehce, ale jen opravdu lehce O/T: Můžu se zeptat na způsob focení a další úpravy fotek?

Gibur

Jako vždy super,můžu se zeptat u té stanice,ty červené zvyklané to jsou houby?
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Mtron

No kámo máš neuvěřitelný potenciál představivosti a dovednosti. Ani nevím kde začít s tou chválou. Mít tak prázdniny a moc stavět jako dřív :-) Je to opravdu povedená kolekce jak vozítek tak lodí alias základny. Vždy se dá něco upravit a dostavět k dokonalejším a propracovanějším tvarům. Jak říkám tvoje energie ze staveb prostě čiší a vlévá inspiraci a energii, které je zatraceně málo.

Krásné stavby, jak tu někde zaznělo mohlo by lego z toho klidně udělat sérii 2011 a vůbec, ale vůbec by se za to nemuselo stydět. Rozhodně lepší než SPACE POLICE III  ;D

takže superrrrr.............

těžce slintám.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Togaran

Sakra s tou Biotron lodí mě štveš  ;D s tim bych lítal po bytě hodiny.
Nechceš tomu dát ještě nějekej čas? - interiér, zkusit tu verzi kabiny co si měl v plánu původně (i když tahle je luxusní, nemůžu se na to vynadívat, je taková nová, svěží, fakt si neuvědomuju, že bych to někde viděl, ale uvědomuju si jak je blbý chválit zrovna tu kabinu, zvlád si jí ale suprově :)), nějaký detaily, třeba i nějakou další barvu bych se nebál přidat.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

mizdas

Moc hezký  ;D. Ty kategorie 100 a 20 se ti povedly asi nejvíc, ale vše je nice.

Robbed

Děkuji všem za kladné ohlasy :D.

Igorus: Barevný papír na pozadí, focení se stativem, pár úprav v photoshopu. Ty "skládané" obrázky různých pohledů jsou taky photoshop (pěkná makačka)

Dog-Čum: jo, je to nějaký druh mimozemských hub ;).

Togaran: dát ty skla takhle byl tvůj nápad ;), já je původně chtěl dát na sebe jako to má Solar Snooper. Nevím jestli budu pokračovat nebo rozšiřovat, moc se mi nechce, mám plno dalších rozpracovaných moců, které čekají na dílky :).

Ryxe

Vážně paráda, uměl bych si představit, že by s tím LEGO vyjelo jako se sérií. Máš super nápady, ode mne potlesk ;)

Igorus

Citace od: Robbed kdy 03.06.2010, 17:43:07

Igorus: Barevný papír na pozadí, focení se stativem, pár úprav v photoshopu. Ty "skládané" obrázky různých pohledů jsou taky photoshop (pěkná makačka)

Díky za info, kdyby se v té soutěži hlasovalo, dej vědět  ;D

Radek Hejret

NÁDHERA!!!

Mně se líbí nejvíc Mothership. Co oceňuji, je sladění barev, jasná návaznost a logika série a naprosto perfektní prezentace. Je vidět, že jsi nejen dobrý stavitel/designér, ale že máš blízko k tvorbě Corporate Identity, čím se zabýváš? Studuješ nějakou vejšku? Šikovných designérů potřeba a Lego je dobrým základem!

Robbed

Děkuji všem za komentáře :D.

Radek Hejret: teď po prázdninách nastupuji na VUT FIT - fakulta informačních technologií. Ale rád bych se orientoval spíše na počítačovou grafiku, než na programování.