(vlastní) Fun speed car

Založil Bery, 07.08.2010, 15:28:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Bery

Ahoj po trialu jsem chtěl postavit něco rychlého. Tak jsem zkusil auto na Indor, je s tím hodně srandy a má to šílený design. I když je konstrukce velmi jednoduchá funguje skvěle.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Satanda

Bery

Teď12z na 20z, ale můžu tam dát i jiný tak jak chci. A nebo změním rychlost změnou kol. :)

Fairytale

J taky jsem se o něco malého rychlého pokoušel ale XL motor neni moc rychlí ... a buggy nemam xD

Bery

Je tu verze s většími koly, je rychlejší a podle mě i hezčí.

Fairytale: Co zkusit postavit auto s M motorem, ten je rychlejší. ;)

Měch

já stavěl kdysi závodníčku se dvěma XL motorama a je to stejně rychlé jako s buggy motorem a líp se s tím jezdí, ale je to těžší. Převod se dvou XL motorů 40 na 8 a pak nový diferenciál vzadu. Jako kola jsem použil 62.4 x 20, ty jaké má 8285
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Bery

Taky už mě to napadlo ale převod 40 na 8 je hodně brutální a pak ty velký kola. To nemělo moc velkou akceleraci co?

tRilobit

No tak to by jelo jak blázen, ale zrychlení a menší kopeček no nevím...
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Měch

Teďka jsem vyhrabal fotku podvozku toho auta.
Jezdilo to slušně. Podle výpočtu to má mít max 535 ot/min a sílu 22,4 Ncm. zatáčení bylo taky skvělé, tyhlety kola drží na zemi jako přilepené.
Fotky

tRilobit

Dobrá kára..muselo to být Extreme Speed Car ne? Jakou rychlost to tak mělo v km/h? 10km/h?
Nemám tolik motorů ani kola, abych si mohl postavit takovýho závoďáka, a navíc já rád hlavně trial trucky :)
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Měch

Fotky