(Vlastní) White Crusader-47

Založil mizdas, 23.06.2010, 16:44:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mizdas

Zdravím. Už jsem tu dlouho, ale ještě jsem neprezentoval žádný MOC, protože jsem měl problémy s velikostmi fotek. Ale dnes jsem byl za hobbym a ten mi pomohl  :D

Chtěl bych vám představit mého White Crusadera-47!
popis: 
White Crusader-47 je používán jako průzkumné vznášedlo na nových planetách. Lítá asi tak 3-4 metry nad zemí.Uletí hodně kilometrů s nízkou spotřebou a je ekologický  ;D. Tady je  ;)

Robbed

Fotky už jsou v pohodě (velikost i počet).

Samotná loď mi přijde moc "krabicoidní" ;), ale zase hodně oceňuji barevnou sladěnost, skoro žádné study a také je tam i pár zajímavých detailů.

hobby

Já ti tu loď chci pochválit, písečáku; mě se líbila a na to, že jsi tady jeden z nejmladších kostkařů (né li vůbec nejmladší), je to vskutku dobré. Tak ať se Ti daří a máš další nápady. Teď o prázdninách budeš mít času dost 8).

FilipS

Tvoje vznášedlo se mi velice líbí. Hlavně propracovaností a využitím dílků (držák na gumičky).
Jen tak dál!  ;)

mizdas

Děkuji všem. 

Robbed: No pokaždé když jsem se snažil postavit něco ze space vypadalo to "krabicoidně" bojuji s tim co se dá  ;D.

Togaran

#5
Neříkám to poprvé a neříkám to naposled - na krabicoidních lodích není nic špatného  :) Tady je to myslím provedeno skvěle -  je rozbourána členitostí střechy, červenými pruhy a výčnělky na bocích lodi. Tvarově mi sedí a působí zajímavě.
Já osobně nevidím nutnost používat držáky na gumičky, přijde mi že se tam ani barevně nehodí. Velice se mi líbí čumák. Jestli budeš ještě pokračovat ve vývoji, tak bych zrušil ti les v interiéru a trochu ho vybavil  :)
Dobrá práce

edit: během "kontroly pravopisu" mi vypadlo slovo, omlouvám se...
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

mizdas

Citace od: Togaran kdy 24.06.2010, 08:56:51
Neříkám to poprvé a neříkám to naposled - na  lodích není nic špatného  :) Tady je to myslím provedeno skvěle -  je rozbourána členitostí střechy, červenými pruhy a výčnělky na bocích lodi. Tvarově mi sedí a působí zajímavě.
Já osobně nevidím nutnost používat držáky na gumičky, přijde mi že se tam ani barevně nehodí. Velice se mi líbí čumák. Jestli budeš ještě pokračovat ve vývoji, tak bych zrušil ti les v interiéru a trochu ho vybavil  :)
Dobrá práce
Díky za hodnocení. Jinak vnitřek bych taky chtěl vybavit ale je tam velice málo místa a kdybych tam něco postavil minifigové by tam nemohli procházet ;D.

Radek Hejret

Ahoj! Mně se ta loď velmi líbí! Vzhledem k tomu, že jsi ve věku mezi mým Davidem a Jakubem, oceňuji čistotu zpracování, žádné zbytečnosti, hladkost a funkčnost. Jen tak dál!

(asi řeknu mým klukům, aby se tady už taky zaregistrovali sami za sebe ;D)