Které díly byste si přáli v dalších barvách?

Založil Jonas, 25.06.2010, 07:38:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jonas

TLG dělá mezi AFOLy anketu, které z existujících dílů by byly nejvíce třeba v dalších barvách.
Instrukce, jak do této ankety přispět, jsou zde:
http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=43425
Návrhy je potřeba odeslat do 30.6. na adresu  ccf@x-brick.de

Mě osobně by asi nejvíce potěšily chybějící střešní díly v barvách jako jsou DkRed, DkStone, SandGreen
a nová řada oken v dalších barvách, např. RedBrown.

Do ankety určitě přispěju. Vznikne seznam, o kterém se pak bude ještě jednou hlasovat.
Jonas - Můj Brickshelf

Jonas

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 25.06.2010, 08:19:34
Bych byl radši za anketu na úplně nové dílky. To bych jednoznačně byl pro Slope 75 2 x 2 x 3 Double Convex - ale v 65-kové verzi  ;).

Chápu, ale vyhlášená anketa se týká EXISTUJÍCÍCH dílů, takže nemá cenu toto téma posouvat někam mimo.
Jonas - Můj Brickshelf

Colonel32

Teda, to jsou mi věci. Když jsem přesně tohle před 3 měsící Janu Beyerovi navrhoval, skutečně jsem příliš nedoufal, že by k tomu dojít mohlo. Vlastně jsem celou diskusi inicioval především kvůli tomuhle:

Part No: 3046
Name: Slope 45 2 x 2 Double Concave
New color: sand green

Part No: 3049
Name: Slope 45 2 x 1 Double / Inverted

Part No: 3044
Name: Slope 45 2 x 1 Double

Jonas

No, skvělé! Colonel už vyjmenoval pár dílů, které chci do ankety také navrhnout. Takže mi ušetřil práci. Teď ještě přidám totéž v DkRed, pokud to už neexistuje.

Rád bych také viděl hnědá okna. Ve velikosti 1 x 2 x 2 snad budou v novém HP Hogwarts, takže pak dorazí i do BL, o 1 x 2 x 3 a 1 x 4 x 3 zatím nevím.
Jonas - Můj Brickshelf

Robbed

Myslím že nejem mě by se velmi hodil díl 57519 v dark bluish gray a nebo i black. Posílám návrh ..

Colonel32

Dotaz na ty co pravidelně sledují eurobricks: jsou nějaké nové informace - už je nějaký seznam nejčastěji nominovaných dílů, etc?

Colonel32

Dear LEGO Fan,

these nice words regarding the -color change by fans- project reached me lately and I am very happy to forward them to all who volunteered!

Thanks a lot
-Stephan-

------------------------------------------------------------------------

Hi,

I just wanted to take a moment to thank you, the ambassadors and all the fans who helped out compiling the list of most requested color changes. It is extremely helpful to read which elements stand out for fans because we are then more likely to include them in models when opportunities arise. Tan train windows in 10194 Emerald Night, transparent headlight bricks (Erlings) in 10211 Grand Emporium and tan cheese slopes in 10214 Tower Bridge are good examples of how fan requests can make their way into our models.

Again, many thanks to everyone for their feedback!

Kind regards,
jamie

Jamie Philip Berard