8168 Ferrari Victory

Založil cody, 04.06.2010, 22:41:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

cody

Zdravim vo spolok, chcem sa opytat ci nevie niekto preco tato stavebnica tak rychlo zmizla z trhu?, ci sa vobec da  niekde zohnat alebo ju vie nekto zohnat? a preco nebola na ceskom a slovenskom trhu.
Dakujem :)

Vlada

Zdravím koky22,

jen tak okrajově, bylo by dobré si vyplnit alespoň podle pravidla 2.3 do profilu povinné údaje, než se zapojíš do dění na fóru. Pořádek dělá přátelé ;).

Jinak co se týče setu 8168, tak v pohodě ho seženeš na některém z BL obchodů a jinak nevím, jak u vás na Slovensku, ale na českém trhu se tento set vyskytoval v roce 2009 běžně a některé e-shopy ho mají ještě skladem. Takže asi tak.

cody

jasne uz som uravil :)
BL?
dik za info vidim ze len na nas sa zas vy..
vies mi aj poradit daky s ktorym mas skusenosti?

Vlada

Super, ale vůbec mi není jasné, že včera jsi zde přispěl pod nickem koky22 a dnes jsi přenickován na codyho  :o. To mi jaksi má hlava nebere  :'(.

Jinak na BL se tento set dá v pohodě sehnat, více nabídka ZDE. Nenakupoval jsem ani od jednoho prodejce z BL, který tento set má v nabídce. Ale myslím, že set si můžeš na některém z nich bez obav objednat.

U nás v Čechách má tento set v nabídce třeba e-shop legenio.cz.

cody

sorac moja chyba :) ,narychlo vytvorene - menit to uz nebudem ;)
dik moc za info

Matošo

Citace od: Vlada kdy 05.06.2010, 12:46:46
Super, ale vůbec mi není jasné, že včera jsi zde přispěl pod nickem koky22 a dnes jsi přenickován na codyho  :o. To mi jaksi má hlava nebere  :'(.

Nó problémo - stačí upravit profil.
Například při přihlášení nejde zadat diakritika, takže každej, kdo má v nicku háček, nebo čárku (třeba já) si musel profil upravit.