(Cizí) Jagdtiger

Založil linhi, 07.09.2009, 22:58:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Tak tohle se mi opravdu zalíbilo - mám rád WW2 - mrkněte na ten parádní stíhač,tedy parádní z lega,jinak se moc neosvědčil... raději bych pěkný jagdpanther..

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=400355

Wolf.77

Stíhač tanků je nádherný ale toto ničení lega od stejného člověka se mi vůbec nelíbí. Já jsem zásadně proti ničení lega tímto způsobem. Jediné co jsem udělal je to, že jsem nabarvil modelářskou barvou BRICK kostičku (které mi nebylo tak líto) kterou jsem potřeboval na nekompleního Hotroda 6538. (Pro ty co neví co je BRICK: Je to čínská ne-příliš-kvaltní takže levná napodobenina LEGA, ale dělá i starší sety.)
Protože bagr.

linhi

To je opravdu zlé,ale minomet má udělaný dobře.

Wolf.77

Souhlas! Taky se mi líbí asi si ho postavím.
Protože bagr.

linhi

Wolf.77

Ano je to moc pěkné, ale moc mi nesedí kombinace old a new grey.
Protože bagr.

linhi

Další WW2 - Panther - nějak mě táhne si postavit nějaký tančík...

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=432526

Marty713

V tomhle mi LEGO nikdy nesedlo. Z pohledu AFOLa je to supr práce, ale mně se to ekluje. ???

Martys08

Je to fakt parádní,tanky jsou super i letadla.Jenom to jedno letadlo mi moc nesedne.Má skládací křídla a ta se používala na moři,myslim že Němci s letadly na moři nebojovali.(myslim na letadlových lodích)

grohl

Které letadlo? Ta Stuka?

Martys08

Promiň, na stuku jsem nepomyslel.(už jsem ji dlouho neviděl)Hodně mi to připomínalo Americká letadla z Pacifiku.

Ryxe

Pěkně propracovaná bojová technika, jediné, co se mi nelíbí jsou ta letadla. Stuku bych poznal jen podle těch křídel, ale to druhé nevím Focke Wulf 190,  ME 109?

Marty713

Podle tý kabiny (neni kapkovitá), asi řadovýho motoru (ne hvězdicovýho) a žlutý SOP půjde o Bf 109, ale poznat to jde těžko. :)

Citace od: martin15 kdy 28.05.2010, 18:27:05Má skládací křídla a ta se používala na moři,myslim že Němci s letadly na moři nebojovali.(myslim na letadlových lodích)

To je pravda, ale existoval projekt a myslím, že byl i z velké části realizován, na letadlovou loď Kriegsmarine Graf Zeppelin, kde se počítalo s nasazením Ju 87C se sklopnými křídly.

Martys08

Podle mě to druhé letadlo je ME109.

Márty díky za informaci.