BNSF a santafé vagóniky

Založil J_BOB, 06.12.2005, 19:15:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

J_BOB

myslite za sa bude v cesku a slovensku predavat aj BNSF? a daju sa dakde na slovensku (najlepsie blizko pri Bratislave) kupit este vagoniky k santafé ?
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

betakaroten

Podle výprodeje/nevýprodeje BNSF by se dal odhadnout vývoj nového systému železnice:
nebude-li se vyprodávat -> nejspíš půjde nějak předělat (baterie, přijímač a j.)
bude-li se vyprodávat -> nový systém bude diametrálně odlišný

Micho

Citace od: J_BOB kdy 06.12.2005, 19:15:51
myslite za sa bude v cesku a slovensku predavat aj BNSF? a daju sa dakde na slovensku (najlepsie blizko pri Bratislave) kupit este vagoniky k santafé ?

Nie som si vedomý, že by sa na Slovensku predávali vagóniky Santa Fe I a II. Posledne čo som pozháňal sebe a kolegom šlo cez Čechy cez našich kolegovcov z fóra. Niečo zo Sparkys a niečo priamou cestou z Nemecka.

Včera som videl ešte tie vagóniky SF II - 10025 za 999 českých u Legáčka. SantaFe I (10020) je tam za normálnu cenu - 1.530 Kč.

Mates

Citace od: Micho kdy 06.12.2005, 21:16:25
Citace od: J_BOB kdy 06.12.2005, 19:15:51

Nie som si vedomý, ľe by sa na Slovensku predávali vagóniky Santa Fe I a II. Posledne čo som pozháňal sebe a kolegom ąlo cez Čechy cez naąich kolegovcov z fóra. Niečo zo Sparkys a niečo priamou cestou z Nemecka.

Včera som videl eąte tie vagóniky SF II - 10025 za 999 českých u Legáčka. SantaFe I (10020) je tam za normálnu cenu - 1.530 Kč.
Také jsem si toho všiml, že jeden vagónek prodává Katka za 999,- a druhý za "normální" cenu. To je možná škoda, proto lidé jsou nyní namlsaní tou nižší cenou :D ;D >:D

Micho

Citace od: Mates kdy 07.12.2005, 08:23:49
Také jsem si toho všiml, že jeden vagónek prodává Katka za 999,- a druhý za "normální" cenu. To je možná škoda, proto lidé jsou nyní namlsaní tou nižší cenou :D ;D >:D

Je veľmi pravdepodobné, že tie drahšie vagóniky má za pôvodnú nákupnú cenu, bez akcie.

Mates

Citace od: Micho kdy 07.12.2005, 09:07:53
Citace od: Mates kdy 07.12.2005, 08:23:49
Také jsem si toho vąiml, ľe jeden vagónek prodává Katka za 999,- a druhý za "normální" cenu. To je moľná ąkoda, proto lidé jsou nyní namlsaní tou niľąí cenou :D ;D >:D

Je veµmi pravdepodobné, ľe tie drahąie vagóniky má za pôvodnú nákupnú cenu, bez akcie.
To chápu. Nás ale jako konzumenty nezajímá, za kolik se to pořídí, ale za kolik prodá >:D :P ;D ;D ;D
Myslíš, že až by se vyprodala stará várka, tak by měla další levnější? To by se tedy vyplatilo počkat ;D

Cavelon

Citace od: Mates kdy 07.12.2005, 09:54:06
Nás ale jako konzumenty nezajímá, za kolik se to pořídí, ale za kolik prodá.

Tak, tak. Záleží na tom, aký je to obchodník. Ak sa mu to vyplatí, môže to predať aj pod nákupnú cenu, ak vie, že pritom napríklad naláka ľudí do obchodu a tí nakúpia aj iné veci, čím mu stúpne obrat a "strata" sa vykompenzuje, ba ešte môže priniesť aj ďalší zisk. Niekedy musí niečo obetovať, aby mohol získať ešte viac... Ale vravím, záleží na obchodníkovi, či si to vie takto spočítať.

Honza D.

Citace od: Cavelon kdy 07.12.2005, 10:38:45
Tak, tak. Záleží na tom, aký je to obchodník. Ak sa mu to vyplatí, môže to predať aj pod nákupnú cenu, ak vie, že pritom napríklad naláka ľudí do obchodu a tí nakúpia aj iné veci, čím mu stúpne obrat a "strata" sa vykompenzuje, ba ešte môže priniesť aj ďalší zisk. Niekedy musí niečo obetovať, aby mohol získať ešte viac... Ale vravím, záleží na obchodníkovi, či si to vie takto spočítať.

No, já už o tom uvažuju delší dobu, že SantaFe zlevním, i když jsem je nakoupil ještě před akcí. Takže, "snad si to viem spočítať" - máte-li někdo zájem, mám ještě nějaké SantaFe vagónky a lokomotivy:
za 1.049Kč je to snad slušná cena.

Zasílám i na Slovensko :-)

(Jakákoliv podoba tohoto příspěvku s reklamou je čistě náhodná.)
Nabízím jednotlivé kostky (základní, střechy, technic, elektro, pneu, vlaky) i stavebnice; seznam najdete na kostky.malozvlkahostiny.net. Vše je nové, nepoužité.