(vlastní) Fun Buggy

Založil Shmade, 19.04.2010, 12:42:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Shmade

Chtěl bych vám ukázat atíčko, které jsem stavěl pro blbnutí dětí v Roztokách. Buggynku jsem stavěl na poslední chvíly, takže jsem makal a byla hotová asi za 2 hodiny. Přední kola jsou nezávisle zavěšená, zadní náprava je odpružená jako celek i s motorem. (ale odpružení je spíš jen tak na oko - je moc tuhé)
  Pro pohon i pro zatáčení je použit medium motor. Přehazováním ozubených kol lze docílit 3 rychlosti na nejpomalejší převod zvládá jezdit i ve vysoké trávě a překonává i menší překážky, na nejrychlejší je to jen na rovný povrch. Na to jakej je to prcek jezdí pěkně a nevylučuju v budoucnu nějakou srandasoutěž s autíčky, kde jediným pravidlem pro stavbu budou pouze dva medium motory, každopádně to ale nebude v nejbližší době, teď se jede trial. :)

Bery

Auto se mi docela líbí. Na to jaký je to prcek a jede rychle .S tou sranda soutěží souhlasím a přidal bych se.

Jenom ty děti pořád tahali za kabely a auto jsem několikrát viděl převrácené.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Shmade

Jj, ty kabely byly naprd. :) Na IR ,jako bylo to tvoje a Petřochovo, to bylo lepší

Bery

No ale pořád říkat těm dětem, že před to černý nesměj strkat prsty a že za autem musejí chodit taky nebylo ono. :)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Jamesek

Prostě, jak říká Colonel, lego dětem do ruky nepatří ;)

Buggynka jezdila naprosto luxusně. Musím sehnat krátký ozub na předek, ať jsem na případný závod připraven ... ;)

grohl

Super drobeček. Mohli bychom (ale pouze na koberci) zablbnout i s mojí bestií až se bude bourat. 2M motory má taky.