Jak najít set podle fotky

Založil Dansson, 30.11.2005, 12:42:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dansson

Chtěl jsem se zeptat zkušených borců, jak mám najít se, když mám jen jeho fotku a neznám číslo toho setu, podle čísel by to šlo na lunetu apod. ,ale podle fotky???? Jsou nějaké takové lego vyhledávače asi ne co? A ještě jedna skromná lunetu  a sice jak zjistit sběratelskou cenu, na lunetu se mi zdá že jsou ty ceny uvedené, podle toho kolik to kdysi stálo, ale ne podle skutečné sběratelské hodnoty a navíc u starých setu tam jsou u příče uvedeny jen dotazníky...... tak nevím jak to zjistit. Díky moc a hodně lega pod stromek  ;)

rdk

Dej sem fotku a někdo to pozná, neboj. 8)

Police collector

Já to hledám podle toho co to je. Sice je to piplačka ale většinou  to najdu. Anebo pokud aspoň tušíš z jakého by to mohlo být období, projdi si scany katalogů na netu....
Terminated.

TomG

Co se mrknout na prumernou cenu na BL (bricklink) a snizit ji o 1/4, to je totiz vetsinou vetsinou cena co je ochoten nasinec zaplatit (kdyz tak me opravte pokud se pletu), pripadne se poptat nekolika lidi na foru, kolik je cena, za kterou bys ten set mohl prodat. Samozrejme je lepsi nazor vic lidi. Pze pripadny kupec ti nabidne min, nez kdyby to sam prodaval :)
Only the best can survive.

Pedro

Pro identifikaci neznámého setu (podle foto nebo reality) si vytipuji málo rozšířený díl (např. s potiskem nebo málo používaný barevný odstín nebo tvar) a na Peeronu dám vyhledat, kde se tento díl vyskytuje.

J_BOB

vacsinou sa to najst da aj na lugnete . ja ka netusim o co ide tak skusam podla toho co to je napr. je to nejake lietadlo...dam hladat plane alebo daco take. treba skusat rozne hesla...asi to iste ako googlit .
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader