Peetr's city neboli honič trika!

Založil Peetrs, 27.07.2006, 23:09:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Peetrs

Potřeboval jsem se nějak odreagovat, tak jsem dal dohromady všechny své town sety (většinu jsem získal nedávno  >:D ) a postavil malé městečko. Vystěhoval jsem kvůli tomu část obýváku, ale nenapadlo mě srolovat i koberec a pak jsem na to již neměl čas ani sílu. Proto se omlouvám za ten hnusnej podklad!  :-\

1. a 2. foto - celek - Jsou jen dvě, protože na tom koberci to vypadalo fakt divně. Pak jsem fotil už  pouze detaily.

Peetrs

1. Letiště
2. Nádraží

Peetrs

1. a 2. foto - detail monorailu a ulice

Peetrs

1. a 2. foto pobřeží - zásah policie  ;D

Peetrs

A nakonec mé zamilované old vláčky...  :)

Benelli_2000

Hezký město čéče  :D
Máš tam několik opravdu zajímacích setíků, které bych ti záviděl, kdybych sbíral town. Fakt hezký.
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

rasik8

Hezký,ale kde ti panáčci(figy)bydlí :) nebo jsou všichni bezďáci ;D
Moje Brickshelf galerie http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Legac
Trains,trains,trains,...,ale jen 9v  http://mafiapage.wz.cz - stránky o MAFII - hře na PC

Tomášek

Citace od: Legac kdy 24.08.2006, 18:04:30
Hezký,ale kde ti panáčci(figy)bydlí :) nebo jsou všichni bezďáci ;D
No tak třeba na nádraží, v pizzerii, v hasičárně... ;D ...aspoň to nemají daleko do práce.... ;D
Procházím DARK AGE.

tazzy

Citace od: Tomášek kdy 24.08.2006, 18:08:33
No tak třeba na nádraží, v pizzerii, v hasičárně... ;D ...aspoň to nemají daleko do práce.... ;D

Tohle by se dalo říct o pracujících nýnějšího City, dříve aspoň nějaké ty baráky byly >:( (omlouvám se že zase brečím nad minulostí)

Dargnon

Hezký :) líbí se mi tam na druhé fotce na té stoličce vzadu ta horská sada! Zkus udělat fotku odtama směrem na město, jako že pohled z hor.

Peetrs

Citace od: Dargnon kdy 28.08.2006, 00:39:01
Hezký :) líbí se mi tam na druhé fotce na té stoličce vzadu ta horská sada! Zkus udělat fotku odtama směrem na město, jako že pohled z hor.

To bohužel nepůjde. Doma už mě chtěli vystěhovat, takže je město zase v krabicích a ve sklepě! :)

To all: Lidi v mém městě jsou všichni workholici, takže chrápou v práci! ;D