(Vlastní) Malá lávka pro pěší

Založil maeror, 11.02.2010, 15:37:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

maeror

Kluci si postavili velké město ze všech svých staveb, ale stejně zbylo pár dílků a místa pro mne, abych jim pomohl to trochu vylepšit... ;) Mladší ode mne chtěl postavit nějaký můstek přes silnici, tak vznikla tahle mini stavbička; původně jsem to sem ani nechtěl dávat, ale třeba se bude někomu líbit...

Pár fotek v galerii na BS.

Hardegon

;D Asi dneska ráno jsem si to na BS prohlížel, jako velmi povedenou techniku na schodiště.

Bery

To je hodně povedená práce.   ;)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Hana129

Mě se líbí to využití páček na zábradlí, to jsem ještě asi nikde neviděla ;).

Bude i nějaká fotka z města, jak to tam klukům zapadne?

Shmade

Taky chválím nápad se zábradlím.

Icewalker

Jojo, zábradlí se mi taky líbí. Alespoň už vím, jak využít tu přehršel náhradních páček ze svých setů. Díky za inspiraci ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Martys08

Takhle by mě to nenapadlo využít páčky fakt dobrý.

AdamKo

Malé, ale šikovné ;D

Díky za jednoduchý, přesto moc hezký nápad ;)

Bery

Zkusím to postavit ale pro vlak.

maeror

Díky všem za pochvalu, nečekal jsem, že páčky vzbudí takový ohlas. :) 

Citace od: kedar kdy 11.02.2010, 20:00:52
Zkusím to postavit ale pro vlak.
Nevím, jak moc je to pro vlak použitelné, přece jen to není ani ve figovém měřítku (zábradlí má chodec někde u kolen - ale o to lépe může přepadnout pod kola projíždějícího Orient Expressu >:D).

Citace od: Hana129 kdy 11.02.2010, 15:50:44
Bude i nějaká fotka z města, jak to tam klukům zapadne?
Město už trpělo nezdravě silným vztahem k prachu, navíc jsem při jeho každodenním uklízení a vytahování musel opravovat všechno, co podlehlo i přitažlivosti zemské, takže bylo vydáno úřední rozhodnutí k demolici. >:D
Žena něco vyfotila, ale ta lávka tam moc vidět není, navíc je to takový chuchvalec originálních setů ( sem tam upravených) a "naďoubátkových" staveb, jak doma interně označujeme výtvory mladšího syna, takže jsem to prezentovat původně nechtěl :-[, ale co, aspoň kluci budou moci vzpomínat... tak jsem to přidal na BS. Aspoň můžu dopředu slíbit, že až nafotím finální verzi hradu, bude to určitě stát za to... :-X

Bery