(vlastní) Monster Pickup :)

Založil miky747, 09.01.2010, 20:29:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

miky747

Monster Pickup jsem to nazval proto, protože to vypadá jako pickup, ale má to moc velká kola , umístěná mimo základ.

1x M motor pro pohon
  1x PF světla
  1x Polarity switch
  1x BB

zatáčení - ručně ( ale je to připraveno pro druhý M motor , který by poháněl řízení )

není kompletně motorizováno z důvodů ,že nemám dostatečné množství PF dílů ( mám jen 8297,8296 a toho sladkého mini buldozera  Mrk )

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=416041

PS: omlouvám se že je to tu dvakrát nějak jsem to téma zamknul a už ho neumim odemknout ani smazat

EDIT// : upraven odkaz
Co je lepší než LEGO ?? Více LEGA

jakpet

Mě se to líbí, hlavně to, že je to z malýho počtu kostek. I když je pravda, že takováhle částečná motorizace je dost na nic.

miky747

To jakpet : to tě asi zklamu :) protože je to postavené skoro z celého offroadera , zůstalo mi jen pár kostek , a to se mi nezdá jako málo :D

jinak chtělo by to XL motor , protože je auto těžké a M motor má co dělat ,ale je tam momentové kolečko ( takové to bílé :) ) takže kardany mám ještě celý .

Shmade

Momentový kolečko v pohonu, jak je libo... :)   Ne teď vážně, auto se mi vzhledově  od úrovně kol nahoru líbí, v prostoru pod dveřmi by si to ještě nějaký tuning zasloužilo, třeba ten panel před zadními koly se mi tam zdá tak nějak "navíc".

miky747

Díky za hodnocení , teď mě taky napadá ještě pár menších úprav "nárazníků" a bočních oken. Ten panel u zadních kol tam má ( měl ) svoje opodstatnění , za ním se skrývala taková barevná šílenost , zněť spojek a různých jiných jinak barevných součástek , tak jsem to zakryl tímhle panelem a bylo to .

Auto už je rozebrané , a makám na dalších výtvorech.

jakpet

Myslel jsem to tak, že jsi měl málo dílů na stavbu... A že jsi je dobře využil :D