Akce v Brně - ANKETA

Založil Robbed, 09.01.2010, 17:29:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Které z termínů Vám vyhovují ?

23.1.
5 (29.4%)
30.1.
4 (23.5%)
6.2.
5 (29.4%)
13.2.
6 (35.3%)
20.2.
13 (76.5%)
nevyhovuje ani jeden
2 (11.8%)

Celkem hlasů: 17

MeNadruhou

Citace od: Stalker kdy 07.02.2010, 23:04:54
Citace od: Mičánek kdy 07.02.2010, 15:24:10
Jestli mi do toho nic nevleze, tak bych se zastavil a proto že sbírám postavičky z Lega, můžete vzít postavičky a vše co souvisí s postavičkami.

A su aj take co este nemas ? ? ?

Sou... a nebude je mít  páč je nedám ;D ( http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4221850 )
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

stambi

přijdu též, rád bych spíš viděl něčí modely než obchodoval, co kdo přinesete? v jakém duchu se to potáhne? bude mít někdo něco funkčního? štambi

mike.kup

Já tam přinesu své stále ještě stavěné kolové rypadlo poháněné XL motorem. Problém ale je v tom, že bych potřeboval, aby mi tam někdo půjčil BB (baterky bych si klidně koupil svoje), bo svůj mám permanentně upravený na 230V trafo.

Robbed

Já můžu přínést jeden MOC, co stavím na výstavu :).
Potřeboval bych ale jedno černé power miners kolo na dokončení. Nemáte prosím někdo jedno nazbyt ? Nerad bych kvůli tomu otevírat nákup na BL.

stambi

Citace od: mike.kup kdy 10.02.2010, 00:21:05
Já tam přinesu své stále ještě stavěné kolové rypadlo poháněné XL motorem. Problém ale je v tom, že bych potřeboval, aby mi tam někdo půjčil BB (baterky bych si klidně koupil svoje), bo svůj mám permanentně upravený na 230V trafo.
můžu přinést, mluvíš o novém BB? s těma přiblblejma 4drátovejma spojema? š.

mike.kup

Ano ten. Ale už mi ho "slíbil" MeNadruhou. Každopádně kdyby zapomněl a ty by jsi ho náhodou měl s sebou, vůbec bych se nezlobil.

blackrabbit

Opravdu nikdo nemáte Red plate 1x1 a 2x1 ?  :-\  ???

mike.kup

Takže přátelé. Dneska jsem dokončil své megadílo - kolové rypadlo. Doufám, že se vám za týden bude líbit. Když ne, nu což, je to jen technic. Jako představa, co jsem vlastně postavil vás odkáži na originál, kterému se trošilinku přibližuji:

No a pak mám pro vás ještě jedno technic překvapení pro příjemného zájemce. Přeji příjemný týden.

STARHAWK

mam na predaj/vymenu
---------------------------

este neotvorene sety (vinimka je ta plechovka):

7658
7103
8028
4485
7241
8705 (raz poskladane, aj s krabicou respektive plechovkou)
7682
3401
8016

mam material na plachty lodi v spinavo bielej (skoro bezovej) farbe, mozem odpredat kus, je to zaves sirky cca 50cm a skoro 3m dlhy (coskoro pastnem aj fotku mojej piratskej lode kde ten material pouzijem)

orkov alebo aj ine casti zo setu
7048

Zhanam:
----------

7072 Captain Kragg's Pirate Boat - aj used, bez panaka

Dish 3 x 3 Inverted, Light Bluish Gray alebo Light Gray
napr v sete 7251 Darth Vader Transformation

Light Bluish Gray Slope, Curved 6 x 2

Left and Right, Light Bluish Gray, Light Gray Wedge, Brick 4 x 2

- veci na lode - rebriky, stoziare, kormidlo, trup lodi

Rhox

Citace od: blackrabbit kdy 11.02.2010, 16:33:41
Opravdu nikdo nemáte Red plate 1x1 a 2x1 ?  :-\  ???
2x1 bych ti tak deset donýst mohl.

Sám sháním 10x 4x1 plate (green/dark green) a 10x 2x1 plate (green/dark green)....

Robbed

Tak se nám to blíží :D.
Snad se najde někdo, kdo s sebou vezme foťák, já teď zrovna nemám žádný k dispozici.

Rhox

Kdyby to tu ještě někdo čet,tak bych urgentně potřeboval red tile 1x cokoliv, třeba jen dvě 1x8, pokud by to šlo, byl bych vděčnej...

Foťák beru.

STARHAWK

takze slovenska vyprava nedorazi, nie je nas dostatok a sam nepojdem

mozno nabuduce, respektive to by mohlo byt niekedy ked sa bude uz distribuovat LugBulk 2010

Rhox

Díky všem za účast na srazu, bylo to moc fajn poznat pár lidí z fóra.
Doufám, že zase brzy uskutečníme podobnou akci (třeba týden po zahájení výstavy v Roztokách?).
Přikládám několik fotek:

mike.kup

Jó bylo to fajn. Člověk se dozvěděl zajímavé tipy na prodejny Lega. Jestli náhodou nebudete mít co kam napsat, tak třeba napište větu nebo dvě do sekce Technicu, jestli se vám muj bagr líbil. Ono je přeci jen něco jiného to vidět na vlastní oči. Rozesmálo mě: vemte někdo foťák. A měli ho skoro všeci...

Robbed

Skvěle strávené odpoledne :). Další akci bych viděl také až někdy po zahájení výstavy v Roztokách.

Mičánek

Pozdě ale přece. Chvíli mi trvalo než jsem dal ty fotky dohromady ale podařilo se. Setkání bylo fajn a doufám, že nebylo poslední. Příště se zdržím déle.

SkiFi

hm skoda, ze som si to neprecital skorej je tu toho vela na fore :) ja by som sa rad zucastnil .. snad nabuduce

Rhox

Po Roztokách rozhodně nějaká akce zase bude...

stambi

jestli jsem to dobře pochopil, tak na vernisáž jede z brna auto s 5 lidma: mičánci, robbed, stambi +1??
dále druhé auto: rdk s rodinou,
pokud má ještě někdo zájem, mám možnost vzít jednoho mlaďocha a půjčit si auto s dálniční známkou, mou podmínkou je, že se mi přihlásí závazně 2-4 lidi na telefon 777682999 a to co nejdříve, štambi

MeNadruhou

Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

MeNadruhou

Stambi zrušil rezervé u mě v autě (kde pojedeme ve složení já, Mičánci + Robbed) se tudíž objevilo jedno místo.  Má li někdo zájem ho zaplnit dejte mi vědět do  pátku do  cca 20hod  večer. Odjezd by se realizoval v sobotu ráno 7 00 z Brna Bohunic, maximálně 7.30 od Mičánků. Náklady na cestu budeme rozpočítávat.