(vlastní) přepravník na auta- scania

Založil Plutoone, 19.09.2009, 22:49:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Zdravím všechny,
po delší době sem postavil něco, co stojí za zveřejnění. Jedná se o předělávku setu 8292, ale původní zůstala jen kabina.
použil sem
1x XL motor-jízda
1X M motor - zatáčení
1X M motor - plošiná sóla (původně měla být plošina přívěsu taky na motor, ale nedostačil kablík)
2x píst
1x světla (víc bohužel nemam)
za všimnutí stojí zatáčení, které má proti originálu větší rejd, a když přehlídnete špatně zacvaknutý dveře řidiče, tak se zlobit nebudu.
je to pro mě trochu dojemná chvilka, protože přepravník na auta sem chtěl postavit už od chvíle, co sem od ježíška dostal červenej tahač s podvalem a na něm byla žlutá ještěrka. Bohužel si už nepamatuju méno setu, ale tahdy sem měl málo kostiček. tak skoukněte, jestli se mi to povedlo.

http://www.youtube.com/watch?v=RcBA_1x1698

Woyta

Pekny. Pripomina mi to kamaraduv set 8872. Jak ja mu ho tenkrat zavidel.
http://peeron.com/scans/8872-1/69

Vidim dobre v mechanismu na aute 8z na snekoj?
Obavam se , ze az na to das auto ze to bude preskakovat.
Nahoru na trajler asi nic tezkyho taky nedas.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

Plutoone

vzhledem k prostoru nic jinýho, než 8z nešlo-alespoň si to myslim. Ještě sem na to nic těžkýho dávat nezkoušel, ale myslím, že by to něco zvládnout mohlo. zkusím postavit nějaký vozítka a hodim je nahoru. když se to povede, dám sem video.

Plutoone

tak už sem to zkoušel. s tím přeskakováním si měl pravdu, ale lehčí vozidlo to zvládne bez problémů. Trailer je na tom o poznání líp. bez problémů zvednul to, co se na něj vešlo.

jakpet

Velká chvála! Imho to je velmi profesionální, jen tak dál! ;D ;)

Sugarfree

myslím, že je to velice povedené :) ..nějaké ty chybičky se tam dají vždycky najít a poupravit ;) ale jinak paráda!  ;D
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

zelenac

nádhera a ten sypač je taky bomba moc vydařené :)