(moje+kamaráda)

Založil Plutoone, 26.12.2009, 20:55:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj, kamarád dostal pod stromeček cherry picker.
dnes se s ním přišel pochlubit. Jelikož toto lego mám také doma. Napadla nás taková blbost, kterou jsme si nemohli nechat jen pro sebe. mrkněte na to.

Sugarfree

Ze dvou cherry pickrů, by se toho podle mě dalo postavit mnohem víc, například větší rameno, 4 nápravy a tak ;) ...ale Vy jste asi nechtěly míchat kostky že?  ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Plutoone

Kamarád hlavně přišel už s hotovým autem. ;D

Sugarfree

aha....tak to potom jo  ;D

peter

Jen malá technická, tohle z dvou "pickerů" neuděláte i kdyby jste se rozkrájeli :P ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Plutoone

Citace od: peter kdy 26.12.2009, 22:31:18
Jen malá technická, tohle z dvou "pickerů" neuděláte i kdyby jste se rozkrájeli :P ;D
Já sem nenapsal, že to je pouze z kostek 2 pickerů 8)

Plutoone

Citace od: sugarfree kdy 26.12.2009, 22:01:39
Ze dvou cherry pickrů, by se toho podle mě dalo postavit mnohem víc, například větší rameno, 4 nápravy a tak ;) ...ale Vy jste asi nechtěly míchat kostky že?  ;)
Večer jsem o tomhle přemejšlel a nemáš vůbec špatnej nápad. budou mi na to stačit jen moje kostky. Zkusím to pokoumat.

Sugarfree

No vidíš  :D ...máš nový nápad na stavbu _:)   ..hale co tam je za kostky/u, která tam nemá být, aby se to dalo postavit jenom z dvou cherry pickerů?? ...koukal jsem na to, ale nic jsem nezjistil  ???  ..Já doma nemam ani jednoho cherry pickera, tak nevím co tam nepatří  :(

Woyta

Ja tam treba vidim rameno z napravy, ktere pouzili na spoj mezi nakladakem a vlekem.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

Plutoone

je tam pouzito zavěšení z offroadera jako zavěs a taky jsou tam 2 pravzláštní kostičky (nevím jak se menujou) drží celý závěs.