4899 - Tractor

Založil Vlada, 12.09.2009, 15:06:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vlada

CHARAKTERISTIKA SETU 4899

Kategorie: Lego City - Farm
Rok vydání: 2009
Počet dílů: 28
Minifig: 1

OBSAH BALENÍ

Potisknutý sáček s volně loženými díly, kde složený návod se nachází uvnitř sáčku.

DOJMY PŘED KOUPÍ

Tento malý set zaujme už svým pěkným potiskem na sáčku. Ten je opravdu vydařený. Dle serveru Brickset dostupný ve Sparu v Rakousku a na zemědělské výstavě ve Francii. U nás jako příloha v dětském časopise Medvídek Pú.

SAMOTNÁ STAVBA

Stavba mi zabrala pouhé 4 minuty stavění a v podstatě u tohoto setu není ani co stavět. Začíná se stavbou zkompletováním minifiga a končí se stavbou samotného zeleného traktůrku. Dle graficky pěkně zpracovaného návodu na stavbu žádný problém. Na závěr ještě podotknu, že set obsahoval i dílky, které na stavbu nejsou ani potřeba, což mně samozřejmě nevadí, protože stavitel je za každý dílek navíc nesmírně vděčen...  ;)

HRATELNOST

Posaďte farmáře do sedla traktůrku a hajdy na pole...  ;)

CO LZE ŘÍCI NA KONEC...

Je to pěkný set, který nenadchne, ale ani neurazí. Zde se dají pocity pěkně vyjádřit heslem "... v jednoduchosti je síla". Je to pěkný doplněk do farmy, ale i ve vitrínce najde své místečko...  :)

Beton

Tak toto je alespoň setík co za něco stojí... Né jako racers v happy mealu u Md... :-[

otaznik

Taková drobnost, myslím, že set má dílů 32, ne 28.  :)

maeror

Citace od: otaznik kdy 12.09.2009, 22:37:53

No, na fotografii jsem jich napočítal 35 ;)

Vlada

Citace od: otaznik kdy 12.09.2009, 22:37:53

Ondřeji, vysvětlím. Oněch 28 dílů je potřeba ke stavbě tohoto traktůrku. Jinak BL udává v inventáři 24 dílů a Lugnet 29 dílů. Na fotografii napočítáte více dílků, poněvadž některé setík obsahoval navíc, takže nelze počet dílů soudit dle dílů viditelných na fotografii... ;)

otaznik

Citace od: maeror kdy 12.09.2009, 22:43:16
No, na fotografii jsem jich napočítal 35 ;)

Citace od: Vlada kdy 12.09.2009, 22:58:19
Ondřeji, vysvětlím. Oněch 28 dílů je potřeba ke stavbě tohoto traktůrku. Jinak BL udává v inventáři 24 dílů a Lugnet 29 dílů. Na fotografii napočítáte více dílků, poněvadž některé setík obsahoval navíc, takže nelze počet dílů soudit dle dílů viditelných na fotografii... ;)

Kucí, tak za prvé - na fotce je 38 dílů. A za druhé - samozřejmě počítám jen díly na stavbu, ne další navíc.
EDIT: tak koukám, že správný počet je 29.

Hana129

Tak jsem si  dnes díky této recenzi tento  setík konečně otevřela a ty díly  spočítala.  ;D

Mé poznatky:

Vysypalo se na mne 35 dílů  (některé by se daly ještě rozebrat, tak by jich bylo celkem 43).

Fig je složený ze 4 dílů
Traktůrek je složený z 24 dílů
Zůstalo 7 dílů

Tak a teď stejně nevím jak to má být správně uvedeno.

otaznik

Torso jeden díl, control stick a control stick base dva díly.
Samozřejmě ve finále je to absolutně jedno.  8)