Racers v mcdonalds

Založil Ondra, 31.08.2009, 13:09:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

Citace od: Rewolt kdy 03.09.2009, 17:57:34Pche .. tři... je to určitě lego, páč je u toho veliká kopa samolepek   >:D
Tak to bolo slušné... >:D

Inak som zvedaví či to bude aj v Rakúsku a Taliansku, na náš "mekáč" už asi nestihnem zbehnúť...
A predsa nejaká tá vzorka v zbierke musí byť, aj keď to vyzerá tak ako to vyzerá. ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Rewolt

Citace od: MwK kdy 04.09.2009, 20:03:39

A predsa nejaká tá vzorka v zbierke musí byť, aj keď to vyzerá tak ako to vyzerá. ;D
Je to až do  24.9. viz http://www.mcdonalds.cz/cs/deti/happy_meal.shtml

také informace že se ,,auta,, střídají po týdnu.
It's a trap!

blackrabbit

Sice tohle není zrovna racers, ale nechtěl jsem zbytečně zakládat nový topic ... Dneska jsem byl náhodou v lékárně a prodávali tam nějaké tabletky pro děcka a uvnitř byl LEGO set. Je to takové autíčko z westernovýma kolama a minifigem, kterého jsem ještě neviděl...  :-\

Ondrej

Citace od: blackrabbit kdy 07.09.2009, 20:58:39
Sice tohle není zrovna racers, ale nechtěl jsem zbytečně zakládat nový topic ... Dneska jsem byl náhodou v lékárně a prodávali tam nějaké tabletky pro děcka a uvnitř byl LEGO set. Je to takové autíčko z westernovýma kolama a minifigem, kterého jsem ještě neviděl...  :-\

Hoď prosím fotky.

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Ondrej kdy 09.09.2009, 22:09:12

Hoď prosím fotky.
Ci to zase nie je Ligao, minule som sa takto nachytal...

muzzo

Hoď prosím fotky.

Není to tohle?

http://www.malehvezdy.cz/index.php?sekce=vitaminy

Řekl bych, že to Lego není!

Ondra

Citace od: muzzo kdy 10.09.2009, 09:42:58

Hoď prosím fotky.

Není to tohle?

http://www.malehvezdy.cz/index.php?sekce=vitaminy

Řekl bych, že to Lego není!
Brick'S hit...Ješte tam klamou sloganem -"Stavebnice typu lego", no nevím jestli to nemůže být nějak napadnutelné.

GNOSIS

Tak tahle fotka je velmi úsměvná a nazval bych ji DLOUHÉ RUKY. ;D

grohl

Má vyhrnuté rukávy.  ;D

Věšák

Já bych řek nejen dlouhé ruky...taky dlouhé krky ;D