Nakladač 8265

Založil vasek, 13.08.2009, 17:50:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

vasek

Tak jsem si počátkem týdne pořídil 8265 Front Loader na který jsem se těšil jen co jsem viděl první obrázky. Když jsem jej postavil tak se mi zdál pěkný, ale po pár dnech se mi začal zdát nějaký divný, tak jsem zkusil předělat předek, protože takový pákový mechanizmus jsem u nakladače zatím neviděl. Myslím že mu změna prospěla, co vy na to ?

vasek

A ještě celkový pohled :

Plutoone

změna vypadá dobře. Už sem na něj taky koukal na youtube a oproti dřívějšímu modelu s pístnicemi se mi mechanismus nakládání moc nelíbil.

9zdenda9

J , máš pravdu je takový nakladačovějsí . :d
Stav, nebo zemřeš.
Muj QIP - ICQ - 357-701-021

MeNadruhou

A nemění to úhly lžíce? Zavřená a otevřená nahoře? Dneska sem se na bs díval na návod jak to upravit viz:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=397245
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

vasek

Citace od: MeNadruhou kdy 18.08.2009, 22:21:47
A nemění to úhly lžíce? Zavřená a otevřená nahoře? Dneska sem se na bs díval na návod jak to upravit viz:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=397245
Samozřejmě, že ty úhly jsou jiné, lžíce není tak pohyblivá, ale ta šílená páka vpředu zmizela a naložit i vyložit je možno.  To co nabízí Lego v návodu je plně funkčí, ale nevypadá to podle mne přesvědčivě.

eltee

Citace od: vasek kdy 13.08.2009, 17:50:35
Když jsem jej postavil tak se mi zdál pěkný, ale po pár dnech se mi začal zdát nějaký divný, tak jsem zkusil předělat předek, protože takový pákový mechanizmus jsem u nakladače zatím neviděl.

Tvoj pokus prestavat pákový mechanizmus sa mi celkom páči ... ALE

... set 8265 je jeden z technic setov, ktoré majú reálnu predlohu (vrátane mechanizmu, farieb a nápisov/samolepiek).
Je ním : KOMATSU WA600

Anatyt

Citace od: eltee kdy 11.09.2009, 18:06:55
Když jsem jej postavil tak se mi zdál pěkný, ale po pár dnech se mi začal zdát nějaký divný, tak jsem zkusil předělat předek, protože takový pákový mechanizmus jsem u nakladače zatím neviděl.

... set 8265 je jeden z technic setov, ktoré majú reálnu predlohu (vrátane mechanizmu, farieb a nápisov/samolepiek).

Podoba tam je. Avšak samolepky set myslím neobsahuje.

eltee

Na moje velké prekvapenie som v tom sete po rozbalení našiel aj samolepky.
Na kabínu a kryt motora.

vasek

Citace od: eltee kdy 11.09.2009, 18:06:55

AHA, tak to jsem netušil, v tom případě se návrhářům v TLC v duchu omlouvám, protože jsem myslel, že si jen zjednodušili práci. Ovšem je to první nakladač s takovýmto pákovým mechanismem co vidím (nejsem ovšem znalec stavebních strojů).

Anatyt

Citace od: eltee kdy 11.09.2009, 20:40:04
Na moje velké prekvapenie som v tom sete po rozbalení našiel aj samolepky.
Na kabínu a kryt motora.

Aha! A máš to poskladané? Môžeš tu ukázať fotky so samolepkami, prípadne len samotné samolepky?

eltee

Poskladané to mám, ale samolepky som nelepil. Tie sa na model (možno) dostanú až jeho celkovej prestavbe na približnú mierku ostatných modelov ... t.j. 1:18 ... potom budú aj fotky.

Nejaké fotky som Ti vygooglil, je to tam celkom vidieť ... pod kabínou jedna a na kryte motora je druhá.

Anatyt

Citace od: eltee kdy 12.09.2009, 11:38:30
Nejaké fotky som Ti vygooglil, je to tam celkom vidieť ... pod kabínou jedna a na kryte motora je druhá.

Aha, dík. Lebo v katalógu vyobrazené nie sú. Zvláštne.