Návrat z dark ages

Založil matny, 14.11.2005, 16:29:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matny

Zhruba pred mesiacom sa konal moj velky LEGO Comeback. Po 15 rokoch. Ako dieta som vlastnil cca 50 setov zo 70 az 80 rokov. Prvy set bol 722 - laska na prvy pohlad. Zial po mojom niekolkonasobnom stahovani lego jednoducho zmizlo.Keby som vedel ze sa raz k nemu vratim - nedopustim to. Musel som zacat odznova, cely mesiac bud triedim lego alebo sedim na nete a pracne vyhladavam a aj objednavam vsetko co sa tyka lega, niektore moje prve sety samozrejme chcem tiez, tak som nuteny platit horibilne sumy na ebay - je to dan za moju stratu.
Po mesiaci nakupov mam uz snad dvojnasobne mnozstvo lega  ako som mal v minulosti a budem este nasobit. Napr, tento vikend som sa prehnal ako hurikan polovicou slovenska, nakupil som 6 x 4679, 2 x 3033, 2 x 4410, 3 x 4886 a doprial som si aj 7249 za dobru cenu v Draciku. Skoro sa mi do auta nezmestil ulozny system pre lego od IKEA. Len skoda ze som nezohnal aj Fire truck 7239. Ak niekto z Vas zo Slovenska mi ho vie zabezpecit alebo poradit kde ho dostat kupit, budem mu velmi vdacny.
Inag obsah krabice 500 free k 4679 je identicky z obsahom na fotke uvedenej vyssie. Chcel som sa len podelit s Vami o moj navrat k legu, o moje bezsenne noci ( celu noc triedim lego )  a vraciam sa na koberec - pokracujem v triedeni.

KLF

Super ! ;) Podobne som na tom aj ja - tiez som predal vsetko mozne z detstva (LEGO) a teraz to zhanam za velke prachy na ebay. Nuz...
Inak kolko mas rokov a odkial si ?
A este jedna otazka - ten "ulozny system pre LEGO od IKEA" je nieco konkretne pre LEGO, alebo si to len Ty tak nazval ? Ako to vyzera ?
Terminated.

rdk

Citace od: KLF kdy 14.11.2005, 16:48:41
A este jedna otazka - ten "ulozny system pre LEGO od IKEA" je nieco konkretne pre LEGO, alebo si to len Ty tak nazval ? Ako to vyzera ?

Řekl bych, že myslí ty pixle, co má J.

Micho

Dobré, že ste to admini odčlenili od témy Tesca z obchodov. Tak je to lepšie.

Inak fakt, čo je to za síla, ktorá dospelákov prinúti, ako píše náš nový kolega matny:
Citace... cely mesiac bud triedim lego alebo sedim na nete a pracne vyhladavam a aj objednavam vsetko co sa tyka lega ...
sa do toho v dospelom veku pustiť a nemálo investovať ...  ;)

Takže veľa zdaru pri kompletizovaní a objavovaní nových vecí!  8)

PS: Z ktorého mesta si?

muzzo

A mohl mysle myslet tohlehttp://www.kostky.org/forum/index.php?topic=50.30, protože jestli existuje něco jiného tak by mně to opravdu zajímalo. :'(

matny

Ano su to presne tie boxy, mam zelene a orange, ja som ich povodne nakupil uz pred pol rokom, ked som zariadoval pivnicu novym nabytkom, to som vsak netusil, ze ma postihne legomania... a cez vikend som este zo par dokupil. Inag som z Banskej Bystrici. Prave sa chystam do Baumaxu kupit nejaku plechovu zostavu s malymi zasuvkami, mam tu po celom byte vyse tisic sackov s drobnostami a uz ma nebavi sa v tom prehrabavat, v zasuvkach to bude prehladnejssie.