Né až tak uplně nováček

Založil Beton, 07.09.2009, 17:01:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Beton

Zdravím všechny tady na fóru.

Našel jsem tohle fórum před delší dobou, ale až dnes sem se zaregistroval. Dříve jsem měl lega hromady, vláčky, město, technic, ale vše jsem prodal. Jak jsem ale našel tohle fórum, pročítal si ho a koukal na vaše i cizí výtvory, tak jsem začal opravdu litovat, že jsem se laga předtím zbavil. Rozhodl jsem se, že s legem znova začnu, jenomže už jenom s technikem, protože mě baví vymýšlet nové mechanické a fungující věci a stroje.

Kouknul jsem co obchody nabízejí a vybral si pár setů, co si chci v nejbližší době pořídit.

Jako první set co mám už dokonce předobědnaný je 8258

Jako další sety bych časem dokoupil 8275 8265 8295

Z těchto setů už bych mohl mít více možností další vlastní tvorby. Budu rád za každý návrh a připomínku. Zdravím Vojta

mike.kup

Zdravím. Rozhodně ti do toho nechcu kecat, ale právě u toho velkého trucku 8258 jsem už na hodně místech dočetl, že to je set na prd. Hodně peněz za málo muziky. Opravdu málo. Kdyby bylo po mém, jako první bych koupil právě zmíněné 8265 Front Loader a 8295 Telescopic handler. Anebo pokud moc spěcháš na motory, tak Buldozer. Ale ten truck... Já bych ho nechtěl a asi bych i raději koupil dva Front loadery na dílky... Alespoň bys měl jen hodně žlutých dílků a červené by ti nestrašily. Hawk.

otaznik

Citace od: mike.kup kdy 07.09.2009, 17:16:58
Zdravím. Rozhodně ti do toho nechcu kecat, ale právě u toho velkého trucku 8258 jsem už na hodně místech dočetl, že to je set na prd. Hodně peněz za málo muziky. Opravdu málo. Kdyby bylo po mém, jako první bych koupil právě zmíněné 8265 Front Loader a 8295 Telescopic handler. Anebo pokud moc spěcháš na motory, tak Buldozer. Ale ten truck... Já bych ho nechtěl a asi bych i raději koupil dva Front loadery na dílky... Alespoň bys měl jen hodně žlutých dílků a červené by ti nestrašily. Hawk.
Nesouhlasím, podlé mého je Crane Truck výborný model i velmi slušná zásobárna dílů. Samozřejmě má své mouchy, ale to má každý set (až na buldozer 8275, ten je skvělý).

Beton

Přiznám se, že set buldozeru bych kupoval jen kvůli motorům, množství dílků a pásům, tento set otvírá bránu do mnoha možností stavby... Jinak se mi ale vůbec jako set nelíbí... Je to podle mě akorát strojovna obalená kostkami a žádné detaily atd... Funkčnost je u modelu jinak naprosto skvělá.

Beton

Chci se zeptat...

Když jsem si před objednal ten set 8258 Jestli se na mě dostane nebo ne. Chci se tím zeptat, jestli obchod má obědnaný u dodavatele určitý počet kusů nebo obědnává na základě předobjednávek. Čili pokud mám set předobjednaný ale byl jsem mezi posledníma, (například) Tak jestli třeba nebudu čekat na další doručení na sklad... (druhou várku)

PŘEDOBJEDNÁVAL JSEM U MOŘELEGA.

Děkuji.

Ondra

Citace od: Beton kdy 09.09.2009, 20:05:34
Chci se zeptat...

Když jsem si před objednal ten set 8258 Jestli se na mě dostane nebo ne. Chci se tím zeptat, jestli obchod má obědnaný u dodavatele určitý počet kusů nebo obědnává na základě předobjednávek. Čili pokud mám set předobjednaný ale byl jsem mezi posledníma, (například) Tak jestli třeba nebudu čekat na další doručení na sklad... (druhou várku)

PŘEDOBJEDNÁVAL JSEM U MOŘELEGA.

Děkuji.
Spíš se zeptej u mořelega, tady nikdo nevi jak to u mořelega chodí.

Ondrej

Zajímavé obědnané x objednané, zajímalo by mě pravidlo podle kterého se rozhoduješ co kdy použít.

Nejspíš objednají počet kusů podle zájemců, můj názor.

Beton

Citace od: Ondrej kdy 09.09.2009, 21:56:36
Zajímavé obědnané x objednané, zajímalo by mě pravidlo podle kterého se rozhoduješ co kdy použít.

ÁÁÁ  ::) Snažil jsem se, dávat si na to pozor... Jdu se stydět někam za roh. :-X