NOVÝ LEGO FILM!!!! Devil May Care 007

Založil mfstudio, 28.08.2009, 14:39:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mfstudio

Jmenuji se Martin Fiala, je mi 16 let a jsem tu poměrně nový. Miluji LEGO a v roce 2005 jsem se rozhodl natáčet animované filmy. Právě vzniká můj 4 animovaný film. Je to Bondovka pod názvem LEGO Devil May Care 007. Premiéra se uskuteční na Dailymotion.com - 24. října 2009 ve 20:00. Film bude mít asi 20 minut.

tady je oficiální stránka filmu:
www.devilmaycare.mfbiz.com

Icewalker

V Česku moc legofilmařů není, tak jsem na tento snímek dost zvědav. Ačkoli provedení by mohlo být lepší (což ostatně u většiny Lego snímků), tak pokud bude příběh na úrovni, mohla by to být aspoň dobrá zábava ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

blackrabbit

Taky se na něco chystám, počítám tak do 3 let by mohlo něco vzniknout. Ještě je třeba posbírat pár setů na město. Bude to film z druhé poloviny 19. století. Víc nechci prozrazovat... Určitě se máte na co těšit. Ale abych tu nepsal jen o sobě... Na tvůj film se velice těším. Mám rád LEGO filmy, tedy pokud nejsou odbyté a nesmyslné... Každopádně se mám na co těšit  :D

Hardegon

Citace od: blackrabbit kdy 28.08.2009, 17:31:03
Taky se na něco chystám, počítám tak do 3 let by mohlo něco vzniknout. Ještě je třeba posbírat pár setů na město. Bude to film z druhé poloviny 19. století. Víc nechci prozrazovat... Určitě se máte na co těšit. Ale abych tu nepsal jen o sobě... Na tvůj film se velice těším. Mám rád LEGO filmy, tedy pokud nejsou odbyté a nesmyslné... Každopádně se mám na co těšit  :D

Cože?  :o Do tří let? Jestli za tři roky něco bude, zhluboka smenknu.

gearcs

Citace od: Hardegon kdy 28.08.2009, 17:58:33
Cože?  :o Do tří let? Jestli za tři roky něco bude, zhluboka smenknu.
No a já se taky chystám. Výhledově bych to mohl stihnout do důchodu  ;D ;D

@mfstudio: Dobrý začátek, inspiruj se filmy Petera zde: http://www.artec-studios.net/ Pořád ti totiž zbývá pěkně propracovat prostředí z LEGA ;)

JardaL

teda čéče, kde jsi celou tu dobu byl? Tvoje práce se mi líbí. I s drobnými výhradami, které však stírá tvůj věk.
\Proč jsi musel před rodiči skrývat lásku k legu? Vždyť kdo si hraje nezlobí.
Držím palce do budoucna..
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Ondra

Citace od: JardaL kdy 29.08.2009, 23:16:07
teda čéče, kde jsi celou tu dobu byl? Tvoje práce se mi líbí. I s drobnými výhradami, které však stírá tvůj věk.
\Proč jsi musel před rodiči skrývat lásku k legu? Vždyť kdo si hraje nezlobí.
Držím palce do budoucna..

Jo, Vám se to dospělým říká  ;D .Někteří rodiče mají silně zafixované takové věci že by bylo zbytečné se o tom bavit.

Zajímavé téma jsou modely(Zejména velikost 1:43 u aut cituju "To je nějaké drahé na to jak je to malé.Vyhazuješ za blbosti" apod.)

A pak lego-Argumenty že škola zakoupila lego robota pro studijní účely nestačí, pro ně je to hračka...Ale o tom že všichni čuměli na offroader v pohybu a pak ješte o tom mluvili na všemožných návštevách raději pomlčí  ;D  ;D -"Ondra si koupil takové auto z lega(Ukazují délku nejméně metr  :D ) a zvedá samo pérování, svítí to, škoda jen že nejezdí.  :) "