Nová duše

Založil vratan, 26.10.2005, 08:36:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

vratan

Zdravím všechny příznivce LEGA,
na toto forum jsem se dostal včera naprostou náhodou, hledajíc něco naprosto jiného...ale ouha. Po hodině pročítání můj zrak spočinul na šupleti, kde by se měl nacházet kus mého dětství. Ač jsem měl jakési povinnosti, nevydržel jsem a jal se hledat krabice s lákavým obsahem. A po chvíli jsem opravdu našel můj Poklad  ;) Šest originálních krabic z různých období, asi tak 1985 - 1996, 13 návodů, několik katalogů a dvě stavební příručky. U nějakých stavebnic jsem si nějak nemohl vzpomenout, jak se ke mně vlastně dostali, ale to je vedlejší. Takže teď asi nastane fáze koupání, třídění a hledání...co to vlastně v těch krabicích skutečně je  :)

Takže díky tomuto foru za dobrou zábavu na dlouhé podzimní večery  ;D

peter

Vítej a doufám, že už tu s námi zůstaneš >:D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

chadzi

Welcome Charlie, je obdivuhodny ze ti jeste ty krabice vydrzely. To me u vsech setu z detstvi chybi krabice i navody (ty sety lezely 15 let ve sklepe)

vratan

Díky pánové  :)

Bohužel, ty krabice dostaly docela zabrat. Navíc to jsou spíš maloformátové bedýnky od malých setů. Ehm..snad jsem to dobře pochopil, že zde se neříká stavebnice, ale set  :) Větší zachovalé jsou vlastně jen dvě.

Po prohledání webu si jsem jist, že by se u mně měly nacházet tyto sety:

6826: Crater Crawler
6824: Space Dart I
730: BASIC Building Set - snad první LEGO co jsem měl  :D
8620: Snow Scooter - pamatuji že stálo 50 bonů v Tuzexu
8640: Polar Copter
8842: Go-Kart
8700: Battery Motor 4.5 V - obávám se že bude už nefunkční
1472: Vacation House - toto jsem vyhrál v pionýrské Vlaštovce :o)) I když, ona to byla asi už jen Vlaštovka, v pionýrské bych určitě vyhrál něco jiného  :)
6522: Highway Patrol
6612: Fire Chief's Car
6642: Police Helicopter

No...už toho radši nechám, je toho víc než jsem si vůbec myslel. Začíná to smrdět "honěním trika" a to sem nepatří  :) Ale těch krabic, respektive "součástek" zas tolik nemám, tak kdo ví, co se nakonec opravdu objeví. Ale musím říct..začínám mít radost "jak malej Jarda"  ;D

chadzi

najs. nahodou honeni trika sem patri, to nemusis mit strach. koukni sem http://www.kostky.org/forum/index.php?board=22.0  ;)

vratan

Aha, tak až zjistím co vlastně mám a pořídím nějakou dokumentaci...též se zapojím do textilního tématu  ;D

Llevelyn

Ahoj..jsem taky "kostičkovaný" ;) zelenáč..
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))