(Vlastné) P-51 Mustang

Založil Kiko97, 21.07.2010, 15:32:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kiko97

Chcem vám predstaviť model tohto lietadla.
Pracoval som na ňom 6 mesiacov a aj tak nie je taký dobrý ale aspoň niečo.  ;)
Ďakujem za objektívne názory. Video: http://www.youtube.com/watch?v=aAgPklSjSQg

Kiko97

Tu sú ďalšie fotky.

Satanda

Docela slušný až na tu  barvu.

Kiko97

V inej farbe nemám toľko kociek.  :)

Satanda

eNTy

Mustang vypadá skvěle. Zdá se být nabitý funkcemi, nechceš se o nich rozepsat? Ať nemusíme čekat na video...

Kiko97

Tak vám popíšem o jeho funkciách: pilotová páka funguje cez prevody na krídelka po oboch stranách a na výškovky vzadu. Ten Technic Gear 12 Tooth Double Bevel pred cockpitom slúži na sklápanie podvozku. Další Technic Gear 12 Tooth Double Bevel na chvoste slúži na otáčanie kolesa a zároveň aj smerovky. Sklápatelný cockpit ktorý mi nevišiel a kryt fake motora V12.   :)

grohl

Letadlo je to hezké, funkce vypadají taky víc než fajn, ale není to Mustang minimálně ze dvou důvodů. Kabina by se měla odsouvat dozadu a ne zaklápět a chybí mi tam klasické břicho tvořené komorou sání vzduchu.

Kiko97

Ja viem. Nie som až taký dobrý staviteľ.  :(

KLR

mi se to libi hodne - ma to pekny technicky vzhled a vsechno ovladane - nadhera => davam 9/10 bodu ;-)

tRilobit

Pěkný letadlo, já jim moc nerozumím ale myslím, že za chvíli by tu mohl být i grohlův nástupce v letadlech (Nic nemyslím ve špatném slovasmyslu) :)
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Kiko97

Zatiaľ ďakujem za pozitívne ohlasy.  :D

Shmade

Pěkně zmáknutý funkce, nejvíc mě zaujala práce kniplu a podvozek.

grohl

Plně souhlasím se Shmadem.

Jonas

Citace od: Kiko97 kdy 21.07.2010, 19:38:03
Ja viem. Nie som až taký dobrý staviteľ.  :(

Proč ta skromnost. (Navíc s ohledem na věk.)

Je to velmi podařený model s mnoha funkcemi. Přihlaš ho do soutěže Lego Technic, až bude vhodné téma.
Jonas - Můj Brickshelf

Kiko97

Veď ono to malo byť na Lego súťaž ale ja som taký slimák.  ;D