(Cudzie) 35,310 Clone Troopers

Založil Splinter, 24.04.2009, 09:14:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Splinter

Dúfam, že neopakujem nejaký príspevok, ale toto ma dostalo.

Odkaz na Brickshelf galériu:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=379698

peter

Konečně nějaká slušnější armádka >:D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

hal1aeetus

ja neviem, nejaký význam v tom nevidím.. radšej menej figov v nejakej scéne

S.t.a.l.k.e.r.

Super, to by som chcel aj ja... pocit vlastnit takuto armadu moze byt celkom prijemny.  :D
Ma to vsak jednu chybicku, kde maju kvery??

Darth Giovanni

je to úža, ale já to už viděl a podle mně to buď je fotomontáž nebo to je víc lidí, lepší by bylo video  ;)
Darth Giovanni

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

B.A.X.O

neviem ja sa nejak neviem zbaviť dojmu že to je fotomontáž :-\ alebo viacej ľudí to dalo dokopy. Inak už je to na nete dosť dlho, všimol som si to aj ja...
star wars rulezz

Robbed

No, ať hledám jak hledám, tak v tom stopy po fotomontáži nevidím ???. Samozřejmě že to nedělal jeden člověk. Spíš bych řekl, že je to v nějaké oficiální budově TLC.

S.t.a.l.k.e.r.

Keďže je tam odkaz na Clone Building Event tiež sa prikláňam k názoru, že je to priamo v TLC. Vyzerá to ako príprava na túto udalosť, možno je to súčasť väčšej marketingovej akcie.

MasterWindu

Citace od: Stalker kdy 24.04.2009, 12:27:47
Keďže je tam odkaz na Clone Building Event tiež sa prikláňam k názoru, že je to priamo v TLC. Vyzerá to ako príprava na túto udalosť, možno je to súčasť väčšej marketingovej akcie.
Je to fotka z Clone building Event org. priamo TLC. Išlo o to koľko postavia klonov za hod, deň alebo tak pod....sry viac si nepamätám, je to už dlho čo sa objavili tie fotky a info.
Dark ages forever ...

MwK

Je to pekné... :)
Ale už som tú fotku videl aj pri príležitosti keď bol tento minifig pribalený k jetix časopisu. ;)
Jediná chyba je ako už podotkol Stalker,že nemajú zbrane.
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Věšák

časopis s SW figem zdarma jo?? páni, to bych taky chtěl.... :)

stomcova

Já vím, kde od toho mají 1 krabici, prázdnou...
Batman, forever...

rukay

Teda na montáž to nevypadá...prohlížel jsem to asi pět minut pixel po pixelu, ale samozřejmě kdyby to dělal jen trochu zručnej člověk, tak bych to stejně nenašel. Ale rozhodně nenajdete dva přesně stejný čtverce. A spíš to, že nemají zbraně mi vadí ten Darth Vader. Ten tam nemá co dělat -u těhlech klonů.
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!