BRNO- POMPO A TESCO

Založil Kubos.cz, 24.01.2007, 19:25:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kubos.cz

V tesco brno město mají někde mezi 300-400 záchranarsky vrtulnik a jako bonus dostanete Malé hasičské auto zdarma.

Brno Pompo Rozkvět při koupi velkého bionicla (fakt nevim kerej, tkaovej cernej vetsi set) a zdarma dostanete bionicle inika !!! (červeneho)

Tomášek

To s tím hasičským autem není bonus, ale je to co - pack ...  ;)
Procházím DARK AGE.

STARHAWK

kde v Brne maju este StarWars AT-TE a Gunship v 50% zlave ? Chystam sa nadchadzajuci vikend do Brna.

Darth

AT-TE jeden kus v Tescu Avion.
Oni měli Gunship v Brně v 50% slevě???? By mě zajímalo kde.

Tharqa

O Gunshipu pochybuju, možná tak v Makru. Zbytek shopů jsem po Vánocích prošel, ale Gunship měli jen v Tescu za těch 3500 Kč. Nenašel jsem ani 7670, kterou bych ještě jednu za poloviční cenu bral.

STARHAWK

Ja len ze podla cenniku pre zlavy na rok 2009 mal byt Gunship aj AT-TE v 50% zlave. A u nas v Tescu som ho AT-TE dokonca aj v tej zlave kupil, este ma aj tu zltu nalepku ze zlava 50%

Darth

Co vím, tak žádné Tesco 7676ku nemělo, prostě zboží za 4000 Kč neberou. A pokud ano, tak by ho určitě před 50% výprodejem stáhli (jako to dělá Interspar) a vrátí ho tam, až skončí výprodeje. Mluvím o situaci v Brně/UH, kde mám situaci zmapovanou. Podobná je situace v Makru (Brno/Zlín), 7676 jsem tam jednou zahlédl za plnou cenu (3200 Kč bez DPH), ale jak přišlo na slevy, už tam nebylo (a to jsem tam byl v 9.00 první den slev, sety se ztratily z regálů už dva dny předtím a nemyslím, že by je někdo tak rychle vykoupil).

Pompo nevím, tam moc často nechodím - a moje poslední návštěva hraničila se zoufalstvím, v Pompu pár setů, skoro nic ve slevě, Sparkys zůstaly celkem 3 sety a z toho jeden Bionicle a Puntanela sice měla pár setů ve slevách (V19 a Magna), ale ceny člověk musí luštit na spodku krabice, žádné přehledné cenovky. A když navíc připočteš, že dva Magna sety měly na sobě cenovku se sníženou cenou a dva s cenou plnou....

Pokud se pletu, budu jen rád, a pokud někdo 7676 za 50% seženete, vemte i jeden kousek pro mě. Díky.

vdave

V plzeňském Tescu  7676 za 50% měli, ale pouze do mého příchodu  ;D

Vasyk

Dnes jsem byl v Pompu Hradec Králové a mají v nabídce sety ve slevě:

7041  Battle Wheel - 1199,- Kč -> 599,- Kč
7997  Train Station - 899,- Kč -> 599,- Kč

Rewolt

Citace od: Vasyk kdy 17.04.2009, 20:28:04
Dnes jsem byl v Pompu Hradec Králové a mají v nabídce sety ve slevě:

7041  Battle Wheel - 1199,- Kč -> 599,- Kč
7997  Train Station - 899,- Kč -> 599,- Kč
Toto bylo spatřeno i v Pompu na Andělu , a dále LEGO 5585 za 399Kč a nějaké V-19
It's a trap!

linhi

Stejné slevy v pompu v Jihlavě

muzzo

Jo asi by stejná sleva měla být ve všech  hračkářstvích pompo .

Vasyk

Dnes jsem navštívil hradecké Tesco a nestačil jsem se divit, všechny doporučené katalogové ceny byly navýšeny o 10 %. Je to jen v Tesco nebo ví někdo více ?