Svíticí minifigové

Založil B.A.X.O, 06.05.2009, 17:42:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

B.A.X.O

Ahoj. Zaujímalo by ma keď máte svietiacich minifigov, (pochopiteľne tí čo zbierajú sa s tým asi nehrajú, teda nesvietia) ale čo až to prestane svietiť? aký je na to váš názor? Zníži sa tým zberateľská hodnota figurky, podla vás? Alebo sa to pokúšate nejak vymeniť, ak to ide? Z mojej strany otázka čisto zo zaujímavosti...predsa len, nič nevydrží večne.
star wars rulezz

Colonel32

Vyndá se baterka, vloží nová. Nebo se pletu?

Shmade

Ukažte svítící minifigy, neznám...

MwK

No myslím že keď to raz prestane svietiť,tak sa tým automaticky zníži hodnota a ak sa budeš pokúšať nejak otvoriť ten zadný kryt,tak to už sa o hodnote ani nebude dať hovoriť... :P

Čiže jasná voľba je nesvietiť s tým. 8)

Colonel ma predbehol a zneistil,ale v každom prípade ja by som to nemenil. :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

MwK

Citace od: Shmade kdy 06.05.2009, 17:58:47
Ukažte svítící minifigy, neznám...
Len s SW:

Luminara
Vader
Mace
Obi-wan
Anakin

Každý mal samozrejme nejakú pokrývku hlavy a viem že bol ešte najmenej jeden svietiaci policajt,viac mi ale teraz nenapadá... ;)

B.A.X.O

no ano tak v prvom rade narážam na SW...To colonel: nemyslím si že je to také jednoduché, vymeniť. Práveže ja si myslím že to nejde vôbec, preto som aj toto téma založil...pretože ja som mal svietiaceho Vadera, stačí kliknúť na hlavu a svieti...proste keby to bolo tak jednoduché že oddelím nohy vytiahnem pinzetou baterku, premením a idem znova tak ok, ale ja si nejak nespomínam že by som sa k tej batérii vobec dostal a to som tu figurku skúmal podrobne.
star wars rulezz

Shmade

Díky, takže po zmáčknutí nějakého ťuflíku jim, jestli tomu dobře rozumim, svítil meč... zajímavé

MwK

Citace od: Shmade kdy 06.05.2009, 18:16:38
Díky, takže po zmáčknutí nějakého ťuflíku jim, jestli tomu dobře rozumim, svítil meč... zajímavé
Áno, "ťuflík" je hlava a svietil meč v SW alebo "baterka" u policajta ktorého som už našiel...
Inak myslím že viac ich už nebolo, a stále stojím si za svojim, že to bol krok vedla. :P
Aj kôli krádežiam ktoré to spôsobilo. :P

B.A.X.O

zápestie držiace meč, nejde pohybovať že? myslím do strán, krútiť s ním.
star wars rulezz

JimB

Na začátek musím napsat, že jediný můj svítící minifig je Luminara Unduli, která je stále v neotevřené krabici mého Wookiee Catamaranu. Dále jsem měl v ruce svítícího Darth Vadera.

Citace od: B.A.X.O kdy 06.05.2009, 18:29:12
zápestie držiace meč, nejde pohybovať že? myslím do strán, krútiť s ním.
Ne, zápěstím pohybovat nelze. Dá se hýbat jen celou paží nahoru a dolů.

Citace od: Colonel32 kdy 06.05.2009, 17:57:37
Vyndá se baterka, vloží nová. Nebo se pletu?
Přímo na krabici od Catamaranu je na spodní straně drobným písmem napsáno: ,,non-replacable battery included,'' tedy TLC nikdy neplánovalo nějakou výměnu baterií. Otázkou zůstává jak dlouho baterie vydrží. Imho to bude dost dlouho, přeci jen si nedovedu představit dítě, které si každý den hraje se svítícími figy a když už si hraje, pak s nimi zcela jistě nesvítí pořád.
Moje BS galerie k prohlédnutí zde

rukay

Mám dva svítící minifigy a musím říct, že výměna baterie určitě není možná aniž by se nevýrazně poškodila figurka i když ten kryt na zádech na to vybízí.  ;) A mimochodem osobně si myslím, že jsou ty figurky pěkně k ničemu... maj akorát sběratelskou hodnotu co do vlastnění, ale jinak jsou pěkně blbý. Hlava ji nedrží a protáčí se protáčí a ani nejdou kombinovat s jinejma minifigama.  :P
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!