(Vlastní) Drtič sluncí

Založil Věšák, 03.04.2009, 23:01:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Věšák

Před nějakou dobou (když sem ještě nebyl na kostkách) sem postavil Drtič sluncí ze serie Akademie Jedi

Není úplně nejlepší (např. je dost hranatej :) ) ale líp bych to asi nesvedl :)

Budu rád za jakékoli připomínky, popř. nápady na vylepšení.

Jo a nějak mě nenapadlo tomu udělat podvozek, tkže stojí ve stojánku. A ta figurka uvnitř je Kyp Durron :)

Edit: fotky přesunuty na briskshelf, aby tu nezabíraly místo... http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=428115

Icewalker

Ten drtič je holt krapet hranatější a barevnější. Vlastně se mi stavba jako taková ani nelíbí. Ale Kyp je docela vtipně vystiženej (ačkoli je myslím brunet).
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

MwK

Ak mám pravdu povedať,je to zvláštne... :-\

A Kyp mal tmavo hnedé vlasy,asi by som volil iný "účes"...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Džejkob

ta červená by tam prostě neměla být. Já bych jí nahradil šedou nebo nějakou jinou typickou barvou pro SW, protože tahle červená tam určitě nepatří
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Věšák

No to vim....jenže já tekrát neměl některý z těch kostiček co tvořej kabinu v jiný barvě než červený....no a nevim jestli by to vypadalo líp kdyby to bylo šedý a uprostřed jeden dílek červenej ;) :D

Jinak díky za připomínky...zkusil sem to udělat znovu a lépe jenže na to asi nemám ty správný kostičky (nebo je to tim že má drtič sluncí dost blbej tvar :) ).

Johnysed

Měl bych dotaz kde se Drtič Sluncí vyskytoval? dik

peter

Ještě bych dodal obrázek originálního stroje - pro porovnání.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Darth