(Vlastní) Věž

Založil tadeasb, 13.03.2009, 16:26:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tadeasb

Tato věž je situovaná do fantasy éry. Slouží jako hlídková věž na kraji království. Nachází se ve vulkanické oblasti a proto zde hlídají zločinci (v tomto prostředí v podstatě trest smrti). 
Je to můj 1. castle moc. Použití staré a nové šedé je dané nedostatkem kostek už tak jsem vyždímal všechny své zásoby. Kritika a případné nápady jsou vítány!

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Colonel32

Citace od: tadeasb kdy 13.03.2009, 16:26:49
Kritika a případné nápady jsou vítány!

Pořiď více kostek. Podle mě je v některých chvílích lepší investovat energii do shánění nových kostek, než se pokoušet vytvořit něco z ničeho.

tadeasb

Zatím sbírám SW takže na kostky mi nezbydou peníze ale až SW skončí jak jsem se zde dočetl  :'( tak se hodlám pustit do castle potom budu nakupovat  >:D

Pajsa

Citace od: tadeasb kdy 13.03.2009, 16:35:42
Zatím sbírám SW takže na kostky mi nezbydou peníze ale až SW skončí jak jsem se zde dočetl  :'( tak se hodlám pustit do castle potom budu nakupovat  >:D

Pardon že to není k tématu, ale Star Wars mají skončit?
Díky za odpověď

Věž se mi líbí a soucítím s tebou - sem na to stejně všechny finance sežerou hvězdné války...
Pokud máte lego star wars chcete se ho zbavit já si ho koupím!!

hobby

Ta věž je docela slušná, kombinace barev mi nevadí, naopak, dokonce se mi líbí, totéž ,pískovcové´ostění i vystupující kvádry z fasády. V hradech také nejsou kameny jednobarevné. Kdysi jsem chtěl stavět zříceninu hradu; podobná věž by tam pasovala.
Jediné, co ti vytknu je, že na horní podlaží není přístup. Nelétali tam vrtulníkem. To ještě uprav a udělej otvor se schodištěm, zastřešený třeba lehkým otevřeným přístřeškem.

Šejmus

Mně se taky ta kombinace líbí! Udělej, co psal hobby, dodej nějakou posádku, zasaď do nějakého pozadí, přidej akci (výbuch sopky?) a je z toho dobrý MOC

takhle je to jenom základ
Fool of a Took!

Ryxe

Na prvotinu je to pěkné. Také si nemyslím, že kombinace barev by byla na škodu. Trochu bych si ještě pohrál s tím terénem a zakomponoval zmíněné rady a bude to dobrý.

Lego_Radek

Také se přidám k tomu, že kombinace barev vůbec nevadí, dodává , si myslím, přece jen realističtější vzhled, než jednobarevný hrad (kameny jedné barvy nikdy hrad netvořily...). Jen bych upravil již zmíněný přístup na vrchol a posadil to na baseplate s okolím, nebo klidně jen tak okolí k tomu a samozřejmě nějaký život-minifigy.

tadeasb

Tak jsem to trochu přestavěl podle vašich rad a myslím že to dopadlo lépe než jsem očekával.
Forman přivezl do věže sudy s vodou a jeden vězeň je kutálí dovnitř. Z povzdálí je sleduje nepřátelský ork Azog. 

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

maeror

Pěkné, teď to má mnohem větší šmrnc než poprvé! A přitom se vlastně až tolik nezměnilo, co?  ;)

davda54

Krása! :) Určitě lepší než minule. Ten skřítek Dobby je tam supr ;D

gearcs

Výborně, teď má věž i pěkné okolí, vypadá to tam, jako v blízkosti nějaké sopky.

Colonel32

Tak a teďka bych se teda asi zaměřil na cimbuří.

Hardegon

Opravdu krásně vystěžená atmosféra věže v tak nepříznivém prostředí.   ;)  A dobře tak tomu vězni, který musí valit sud do schodů...  >:D

Lego_Radek

No vida, jak se to změnilo k lepšímu. Moc pěkné. Jen tak dále.