8958 Power Miners Žulový drtič

Založil Jindroush, 21.04.2009, 23:14:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Pro seznámení s řadou Power Miners (a zalepení klapačky somrujícímu juniorovi) jsem zvolil tento set, především z důvodu nízké ceny za díl (nejmenší set je nechutně drahý).

Krabička téměr prázdná, uvnitř pár sáčků s dílky, příšerkou, gumičkou nově balenou v papíru (konečně nebudu muset řešit, co dělat s těma držákama  >:D), samolepkami a návodem.

Velmi pozitivně hodnotím jak příšeráka, tak dynamit, i trubkovou kabinu.

Překvapením pro mě byla existence jednoduchého mechanismu, který kombinací knob-wheelu (tam) a gumičky (zpět) vytváří vibrační pohyb sbíječky při jízdě (co na tom, že je to celkem logický nesmysl).

Navzdory tomu, že pro mě se jedná o naprosto pekelnou barevnou kombinaci, děti jsou setem unešeny a chtěly by ještě (čemuž nahrává to, že se v setech nachází 5 různých barev krystalů i příšer, takže LEGO radostně zneužívá touhy vlastnit všechny  :D)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Lego_Radek

Pro děti to má asi přitažlivost, ale mne to odrazuje - hlavně ty barvy. Pozitivně hodnotím snad leda ty pásy.

Zoufalec

Citace od: Lego_Radek kdy 22.04.2009, 06:10:03
Pro děti to má asi přitažlivost, ale mne to odrazuje - hlavně ty barvy. Pozitivně hodnotím snad leda ty pásy.

Tebe odrazuje, mne přímo odpuzuje. Bojím se jen pomyslet, že jsou mezi námi tací, kterým se tato série i líbí ;D Ale proti gustu žádný dišputát ;)

Vasyk

Citace od: Zoufalec kdy 22.04.2009, 07:42:50
Citace od: Lego_Radek kdy 22.04.2009, 06:10:03
0
Tebe odrazuje, mne přímo odpuzuje. Bojím se jen pomyslet, že jsou mezi námi tací, kterým se tato série i líbí ;D Ale proti gustu žádný dišputát ;)

Mě ano  ;) a nestydím se za to  ;D.

Hana129

Mě se především líbí u toho ty příšerky. Sami jsme pro ochutnávku  zvolili 8957 a určitě ještě nějaké příšerky přibudou  ;D.

Barva mi nevadí, akorát se mi tam nelíbí ty bionicle díly.

Ještě bych doplnila, ty figy a příšerky v katalogu mají své pojmenování, dokonce i s popisem jejich povah. Což se mi hodně líbí.

Hardegon

Ta série jako taková se mi moc nelíbí. Ale ne kvůli barvám, ty nejsou špatný (alespoň je možnost získat i jiné barvy), ale kvůli tématu. Tohle já nemusím. I když příšerky jsou zajímavý. ;D

Šejmus

Ale něco TLC musíme opravdu přiznat - ten systém pohybu sbíječky by žádný AFOL nevymyslel!
Už vidim ty hrozný převody a gumičky a kdovíco ještě :))
Fool of a Took!

Shmade

Citace od: Šejmus kdy 22.04.2009, 09:25:01
Ale něco TLC musíme opravdu přiznat - ten systém pohybu sbíječky by žádný AFOL nevymyslel!
Už vidim ty hrozný převody a gumičky a kdovíco ještě :))

Ehm, podívej se jak je sbíječka řešena na mém modelu bobcatu z loňského prosince... :) akorát mi tam chybí gumička, protože jsem chtěl aby sbíjela jen při kontaktu s podložkou... jinak princip úplně stejný

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=3647996

video http://www.youtube.com/watch?v=nf5sk6QgK5E&feature=channel_page

tazzy

Tak tento set se mi jako jediný líbí, protože tento stroj (jako jediný ze série) vypadá lidsky, možná si jej pořídím.

5o

Citace od: tazzy kdy 22.04.2009, 16:37:19
Tak tento set se mi jako jediný líbí, protože tento stroj (jako jediný ze série) vypadá lidsky, možná si jej pořídím.

Aj u mňa prevláda tento názor, príšerákov vôbec nemusím, ale pásák by sa dal v meste ešte použiť. No a dynamit sa tiež zíde.
Preto lebo Lego...