Slasti a strasti inventarizace

Založil Cavelon, 30.10.2005, 19:38:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Cavelon

ADMIN: V diskusi o výprodeji padl tento offtopic, pročež byl oddělen:

Keby ste podľa toho opravili to, čo je na peerone, tak by to už možno sedelo...

TomG

Citace od: Cavelon kdy 30.10.2005, 19:38:12
Keby ste podľa toho opravili to, čo je na peerone, tak by to už možno sedelo...

V te dobe sem neresil jestli neco upravit na peerone ci ne. Takze nejak resis neco co stejne nema smysl. Btw kdyz sem nedavno inventarizoval 3600 (1200 dilku), tak sem nad tim stravil celkem hromadu casu, pze sem to delal rucne, aniz by se mi nekdo pochlubil, ze na to existuje software a taky pak to u nej zustalo viset na kontrolu, mezitim se na peerone objevil inventar od nekoho jineho, takze si dokazes predstavit jak se mi priste bude chtit do inventarizace nejakeho setu. :)
Only the best can survive.

betakaroten

Jaký software? Já tedy inventarizuji s pomocí MLCAD, ale pak to stejně musím ještě hodně předělávat - doplnit díly, co nejsou v CAD, nebo mají jiné číslování (např. minifigurky), jiné označení barev (Clear, Smoke, Stone, TransCyan versus TrLtBlue ...)

Mimochodem, neinventarizujete někdo 10128? Já na tom právě pracuju (už ve druhé fázi, MLCAD -> TXT), tak abychom se nevztekali.

TomG

betacaroten: Asi neco klikaci, nevidel sem to zatim, poptej se postou r-d-k.

Jindroush

Na inventarizaci jedině Notepad (nebo něco podobnýho)  ;)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

TomG

Nejvetsi masox je, kdyz je seznam dilku doplnit barvy. Pokud clovek nema vzornik nebo hromadu zkusenosti je to docela vesele to mit hotovo a dobre.

No notepad je sice easy to use, ale je to dost nenazorne :( Hlavne kdyz vsechny ty kostky neznas a je jich tam spousta.

rdk

Citace od: Jindroush kdy 30.10.2005, 21:24:41
Na inventarizaci jedině Notepad (nebo něco podobnýho)  ;)

Pravil cmdline freak. ;D ;D

Použijte Partscatalog. Odkaz je někde na fóru. 8)