(Cudzia) Queen Mary 2 "in minifigsize"...

Založil MwK, 29.10.2008, 12:32:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=327495

WAW! :o :o :o
Toto teda stojí zato!Krása... :D
A slová "in minifigsize" ma úplne dostali... :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

peter

No to já budu trošku umírněnější v recenzi. Na lodi ihned ohromí ta velikost, ale to je u mne tak vše co mě ohromuje. Samotné provedení se mi už nějak moc nelíbí. Myslím, že by slušelo, kdyby si autoři více vyhráli s ladnými tvary a změkčili tu hranatost "brickbuild-u". Trošku mi to připadá ušité horkou jehlou.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Je to obrovská krasavice, ale osobně mě daleko více zajímají modely křižníků a jiných bitevních plavidel. Trup bych si taky dokázal představit oblejší. To ale nic nemění na tom, že si s tím někdo musel dát obrovskou práci.

Pepan

Citace od: grohl kdy 29.10.2008, 16:04:57
Je to obrovská krasavice, ale osobně mě daleko více zajímají modely křižníků a jiných bitevních plavidel. Trup bych si taky dokázal představit oblejší. To ale nic nemění na tom, že si s tím někdo musel dát obrovskou práci.

Souhlasím, nedostatky tam jsou, ale výsledek je prostě impozantní  :) Když se nad tím tak zamyslím... ta lodička by se nevešla ani do jednoho pokoje v našem bytě, přebývaly by dva metry trupu  ;D

S.t.a.l.k.e.r.

Podobne modely boli vystavene niekedy koncom roku 1991 ale 1992 v Bratislave v Umeleckej besede pri Starom moste, vsetky boli fantasticke vzhladom na velkost ale aj detaily. Nevidim na tej lodi jedinu nedokonalost, proste non plus ultra.