Ako funguju kazdorocne 50% vypredajove ceny ??

Založil STARHAWK, 02.02.2009, 14:25:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

STARHAWK

Chcem sa spytat lepsie informovanich, ako funguju 50% zlavy ktore sa kazdorocne objavuju.

Su tieto zlavy z ceny nejak kompenzovane LEGO distributorom alebo idu ciste na naklady obchodnika a LEGO distributor iba da zoznam ktore sety "odporuca" takto vypredat ?

S jednim obchodnikom som sa o tom bavil a on mi povedal ze nema ziadnu kompenzaciu a ze to ide na jeho naklady a preto zlacnuje takto iba tie sety, ktorych ma najviac. Vraj este v minulych rokoch boli urcitym sposobom kompenzovany ale ze uz nie. Toto mi ale povedal obchodnik (asi aj majitel) jedneho maleho hrackarstva s modelmi a legom v Brne.

Ale tazko sa mi veri ze by velkoobchodi len tak dali 50% zlavy na hromadu setov, vyjednali si snad oni nejake kompenzacie na tieto zlavy?

V niektorych obchodoch preto vidim 50% zlavy a v inich na tie iste sety nie.

Skyder

Keby som to mal povedat cisto podla toho co si myslim, tak ten obchodik bol nejaky maly shop ze? A v tom to asi bude :D Stavim ruku na to ze retazce ako TESCO maju ovela lepsie /nizsie/ nakupne ceny ako nejaky maly shop, ci uz diky mnozstevnym zlavam alebo lepsim podmienkam.
Skyder

otaznik

Zkus použít funkci vyhledávání, tohle jsme tu už několikrát probírali. Díky!

danny01

Citace od: otaznik kdy 02.02.2009, 20:11:20
...a možno aj kontrolu pravopisu  ::)
Danny

STARHAWK

Citace od: otaznik kdy 02.02.2009, 20:11:20

skusil som - hladal som "ceny", "sleva" a nenasiel som zrovna to na co som sa pytal a nemam cely den na to aby som to hladal

tak ak vies link tak daj alebo ma nejak nasperuj pls

danny01 >> no jo ale slovensky pravopisa a este aj bez diakrityky tu nie je

otaznik

Citace od: STARHAWK kdy 03.02.2009, 00:03:12
skusil som - hladal som "ceny", "sleva" a nenasiel som zrovna to na co som sa pytal a nemam cely den na to aby som to hladal

tak ak vies link tak daj alebo ma nejak nasperuj pls

Musíš se více snažit. Namátkou zkus třeba:

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=8655.msg50150#msg50150

a

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=19213.0

S.t.a.l.k.e.r.

Citaceno jo ale slovensky pravopisa a este aj bez diakrityky tu nie je
Ze ludia pisu bez diakritiky by sa este znieslo, ale argumentovat chybajucou kontrolou slovenskeho pravopisu?  ??? :o
Ved kazdy dostal sancu naucit sa gramatiku uz na zakladnej skole...  ;) Ono by uplne stacilo, keby ludia iste obdobie citali do tyzdna tak 40-50 stran, na zanri nezalezi, dokonca to ani nemusi byt denne. Potom tu gramatiku dostanu 'do oka'.

Jindroush

Slovenská kontrola diakritiky tu je (tedy dlouho jsem to netestoval, ale určitě jsem ji instaloval). Bezdiakritické psaní je tolerováno s lehkou nevolí a argumentovat, že pro něj není slovník...  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

MwK

Citace od: Jindroush kdy 05.02.2009, 10:50:52
Slovenská kontrola diakritiky tu je (tedy dlouho jsem to netestoval, ale určitě jsem ji instaloval). Bezdiakritické psaní je tolerováno s lehkou nevolí a argumentovat, že pro něj není slovník...  ::)
Nerád to robím,ale musím napísať že mne sa táto možnosť prestala zobrazovať asi pred dvoma rokmi...
Bola,to viem,ale odvtedy som nemal štastie na čisto Slovenskú kontrolu pravopisu ako som bol dovtedy zvyknutý... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...