(Vlastní) Snerglova vesnice (do kategorie miscellaneous CCCVI)

Založil gearcs, 25.12.2008, 10:42:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gearcs

Odkaz na galerii: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=358417

Popis:
Pěkný den v trpasličí vesnici, spojenci z řad lvích rytířů přivedli několik elfských zajatců. Mají být vyměněni za surové zlato a stříbro. Elfové jsou zde vždy vítáni, jsou hlavní přísadou do magické polévky, zdroje velké síly pro trpasličí válečníky. Tvrz je vybudována nad prastarým dolem Baldura Silného, současný trpasličí král Snergle je jeho pravnukem.
Život ve vesnici plyne jako obyčejně: Groth studuje staré texty, zatímco jeho vnuk straší svou sestru velkou krysou... Malý zloděj utíká s ukořistěným stehnem před svou rozzuřenou tetou... Několik trpaslíků se stará o další sklizeň a chloubu jejich národa – chovné koně. Celá vesnice je střežena silnými strážemi a obklopena masivní palisádou z kůlů.

linhi

Musím opravdu uznat že jsi machr! Opravdu nádhera! Musím poklonit svůj starý hřbet :-)

Ryxe

Opravdu pěkná scenerie precizně postavená, která si opravdu zaslouží poklonu.jsi fakt šikovnej ;)

otaznik

Jediné, co bych vyčetl je příliš rovný terén, i podle popsaného příběhu jsem si představoval sídlo kdesi na horách nebo vrchovině.

Ovšem to nic nemění na tom, že stavba je to úžasná, plná detailů (zalévání, polévka.....), moc pěkné, originální a mistrovsky ztvárněné! Gratuluji k takovému výkonu, obdivuhodné!

MwK

Bezkonkurenčné! Úžasné! Dokonalé! :o
Proste nádhera! :D
A ešte k tomu s mojimi oblúbenými trpaslíkmi! ;D

Gearcs znova slintám a tak uznávam...si macher! 8)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

gearcs

Děkuju Vám všem! Ale už radši pište taky nějakou konstruktivní kritiku, začínám si připadat docela blbě, když mě všichni jen chválí :)

Otaznik: Ano, i mě to vadilo, že jsem terén neudělal nerovnější, když jsem to zkoušel, padly všechny mé zelené díly na terén úplně vzadu nalevo - za tou palisádou, který ve výsledku právě kvůli ní není vůbec vidět... Příští stavbu v tomhle ohledu zlepším, jen co na BL nakoupím díly

Colonel32

Citace od: gearcs kdy 25.12.2008, 13:13:44
Příští stavbu v tomhle ohledu zlepším, jen co na BL nakoupím díly

Bych ti to i usnadnil, jenze zelene diy si nechavam pro vlastni stavebni potreby  :-\

Jinak i ja se pridam ke konstruktivni kritice, a napisu, ze ten rovny teren to skutecne dost kazi, takze za tenhle model dostanes jen $5.

Gibur

Tak,jak jsem si prohlédl tvoje stavby do CCCVI,tak si myslím,že výhru máš v kapse :)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

grohl

Opět skvělá práce, jen je na můj vkus na některých místech až moc živo. Musím pochválit tvou mistrnou práci s detaily.  ;)

Šejmus

Postřehy:
-modrý klobouk jako tekoucí voda je supr nápad! vypadá opravdu realisticky
-hnízdo z hnědého řetězu taky
-rozpadající se střecha ze studless tyček vypadá opravdu pěkně, vlastně celá ta chaloupka
-hrad má velice netypycký tvar a vypadá taky pěkně
-houbičky! opravdu originální

jediný nedostatek vidím uprostřed na placu, terén je příliš jednotvárný a moc scének vedle sebe (možná nějaký strom nebo lavičku by to chtělo)

sice nechápu, proč ty lidi co přicházejí se zajatcem nezabijou ale budiž :)

Fool of a Took!

gearcs

Citace od: Šejmus kdy 25.12.2008, 15:34:50
sice nechápu, proč ty lidi co přicházejí se zajatcem nezabijou ale budiž :)
Uá, nechtěl bych být tvůj spojenec ;D ;)
Jinak ti děkuju za hodnocení a ostatním taky :)

Colonel: Děkuju, ale myslím, že to nemůžu přijmout. Jednak jsi mi dal 15 dol. už předevčírem, za to ti moc děkuju. To stačilo, nestavím pro zisk ;)
Nejhorší je, že jsem si na tu stavbu tehdy objednal tolik zelených dílů, že jsem myslel, že to stačí na celou. A pak jsem přidával další a další 32x32 podložky, až je to úplná rovina.

Dog-Čum: Tak to si zas nemyslím, ale rád bych byl alespoň v Honorable mentions (čestná zmínka o asi 6 předních soutěžících)

Colonel32

Citace od: gearcs kdy 25.12.2008, 18:03:56

Colonel: Děkuju, ale myslím, že to nemůžu přijmout. Jednak jsi mi dal 15 dol. už předevčírem, za to ti moc děkuju. To stačilo, nestavím pro zisk ;)

No, vzdycky muzes nakoupit za vic, nez mas kredity, ne?  ;D Ale tem 25 co uz mas neuteces.

Marcel

Citace od: gearcs kdy 25.12.2008, 18:03:56
Dog-Čum: Tak to si zas nemyslím, ale rád bych byl alespoň v Honorable mentions (čestná zmínka o asi 6 předních soutěžících)

Já myslím že máš šanci se pěkně umístit  ;)(1.-3.místo) s oběma stavbama.Super výtvory, taky bych chtěl tak stavět, ale neumím tak vytvářet a používat detaily ;)

germik

provedení stavby je špičkové :o, super nápady pro detaily. Mám jen 2 maličké nepodstatný připomínky:1) trpaslíky bych viděl spíš pod zemí - např něco jako trojnhejm v ergonovi, ale to už by bylo moc šedý, s tím souvisí i ten hrad.
                                     2) trpaslíci chovající koně jsou taky trochu neobvyklí, ale jak říkam to jsou nepodstatné žvásty, kterých si vůbec nemusíš všímat :D 
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Eddie

To germik:Dovoluji si nesouhlasit s druhou připomínkou.Nikde není přesně definované jak trpaslíci vypadali, žili či co chovaly za zvířata.Celkově se má za to, že ani neexistovali.

P.S.:Vesnice dobrá!Nenech se deptat ;)
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..