Nevíte kde sehnat...

Založil Bobeš, 16.11.2008, 09:37:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Bobeš

Nemohu sehnat Liftarm 1x15 Thick nebo 1x13, potřebuju jich tak 20-40 kousků, nejlépe bílé barvy. Neporadíte?

davda54

Bobeš

Nemám zkušenosti s nákupy z USA, nevíš nějaký obchod v Evropě nebo tuzemsku? Dík

Shmade

Si ty stránky trochu prostuduj a zjistíš, že lepšího místa na nákup dílů není...  To že jsou ceny v dolarech neznamená, že je to vždy z USA... klick www.bricklink.com a studovat :)

Honza D.

Ve dvanácti letech se asi na bricklinku nenakupuje úplně jednoduše...
Prostuduj si spíš Colonelův obecný návod - http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=2040.0

Nabídnul bych ti ze svého, ale bílé 1x15 nemám.
Nabízím jednotlivé kostky (základní, střechy, technic, elektro, pneu, vlaky) i stavebnice; seznam najdete na kostky.malozvlkahostiny.net. Vše je nové, nepoužité.

Colonel32

Citace od: Bobeš kdy 16.11.2008, 19:23:41
Nemám zkušenosti s nákupy z USA, nevíš nějaký obchod v Evropě nebo tuzemsku? Dík

Nakupovani z nemecka se od nakupovani z USA defacto nelisi.

Ve 12ti letech bych k bricklinku zkusil zaangazovat rodice, ale otazka jak moc budou lego-pozitivni novym vecem. Vim ze u nas doma to bylo tak, ze kdyz jsem mel z ebaye nakoupeno lego za 500 euro celkem, tak otc zacal silhat, jestli by se tam dalo koupit neco jineho nez lego, treba znamky, a prat lego v pracce mi dovolili az nekolik mesicu pote, co jsem do navodu na cisteni napsal, jak se lego v pracce prat ma (tz. vychazeje prevazne z jindrousovych zkusenosti)

Takze pokud rodice nepujdou, asi nejlepsi reseni je vybrat si shop, ze ktereho to chces, a domluvit se s nekym z kostkaru, aby ti je sehnal - samozrejme za predpokladu, ze mu das na ty dily predem nejakou zalohu, protoze s rizikem, ze couvnes, az budou dily v CR, ti do toho nikdo nepujde.

Bobeš

Díky za informace, s rodiči se domluvím, sháním ještě součástku číslo 55615 spojka do pravého úhle.
Zatím sem našel jen pár a zdá se mi to hodně drahé.
Na Bricklinku s cenou od 1 dolaru až do 5 dolarů .

To je tak drahé?

Colonel32

http://www.bricklink.com/catalogPriceGuide.asp?P=55615&colorID=86

evidentne se jedna o dil, ktery je v setech pouzivany malo, ale staviteli pouzivany hodne - to cenu vzdycky vyzene.

Bobeš

Děkuju, doma mám 2 x NXT a jedu starší RCX, ale přesto na velkého robota mi to nestačí :-\

Tynian

No, tyhle součástky bych ve větším počtu taky uvítal (tak dvacet aspoň :-), ale řekl jsem si, že za tu cenu to nemá cenu :-) Doporučuju ti to samý, nějak to obejít ...

Bobeš

Mohl bych prodat RCX i sensory  (ale ty součástky bych si nechal).

TomB

Citace od: Bobeš kdy 16.11.2008, 09:37:16
Nemohu sehnat Liftarm 1x15 Thick nebo 1x13, potřebuju jich tak 20-40 kousků, nejlépe bílé barvy. Neporadíte?
Vím, u mě.
Mám asi 30 kusů, nejlíp byc to vyměnil za černé nabo za d. bl. gray.
Případně prodám
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Bobeš

Včera jsem si na Bricklinku koupil.
Děkuji ale už nepotřebuju.

Colonel32

Citace od: Bobeš kdy 19.11.2008, 16:30:14

Uci se rychle. S takovymi lidmi je vzdycky radost spolupracovat.

davda54

Citace od: Colonel32 kdy 19.11.2008, 16:37:28
Citace od: Bobeš kdy 19.11.2008, 16:30:14

Uci se rychle. S takovymi lidmi je vzdycky radost spolupracovat.

;D diskuze o tom u koho to Bobeš koupil je asi zbytečná...  ;D

Colonel32

Citace od: davda54 kdy 19.11.2008, 16:59:46
;D diskuze o tom u koho to Bobeš koupil je asi zbytečná...  ;D

Kanal má bílé liftarmy?

Colonel32

nepsal jsem thread 2040 proto, aby lidi kupovali preze me, ale proto, aby se to naucili sami...

Bobeš

Díky všem zúčastněným za navigaci na Bricklink, sice jsem napsal, že jsem tam koupil, ale zda mi to i dorazí, to už nevím. Snad nebudu za 14 dnů tu znovu plakat, že mi liftarmy nedošly....