Barevné hrady

Založil Siegnord, 02.08.2008, 19:52:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Siegnord

Čus, kostkaři.
  Zde otevírám diskuzi na téma barevných hradů. Zajímá mě váš názor na různě barevně řešené hrady(modro-šedý, červený, zeleno-žlutý, ...). Považovali byste takovou stavbu za hrad či ne? Je pro vás dané, že hrad je postaven pouze z light gray?
  Já stavím všehochuť. Nemám tolik light gray dílků, ale nechci se tím nechat omezovat a tak stavím z čeho můžu. Přikládám ukázku.
  Díky za odpovědi.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

otaznik

Nemyslím, že je nutné použít vždy šedou barvu, nicméně nějaké křiklavé mě osobně neoslovují.
Je dobré, když lze barvu nějak rozumně zdůvodnit - černá, šedivá (kameny), žlutá (pískovec) apod.

gearcs

Citace od: otaznik kdy 02.08.2008, 19:59:49
Nemyslím, že je nutné použít vždy šedou barvu, nicméně nějaké křiklavé mě osobně neoslovují.
Je dobré, když lze barvu nějak rozumně zdůvodnit - černá, šedivá (kameny), žlutá (pískovec) apod.
To si myslím i já, je dobré se držet reálu, ne všechny hrady jsou světle šedé, ale už jsem viděl hrady blízké oranžové a taky v tan barvě. Naopak zelené ještě ne. Ale je to hlavně tvoje věc, pokud chceš získat uznání, nakoupil bych kostky a začal stavět v reálnějších barvách.

Colonel32

Strasidelny zamek z matejske pouti?

Siegnord

Před pár dny jsem si koupil set 7036 Trpasličí důl. Jsem s ním moc spokojen a tak jsem jej nerozebral jako vše ostatní. Přesto jsem jej musel přestavět k obrazu svému. Snažil jsem se zachovat všechny původní fce dolu a zároveň z něj udělat pevnost.
  Co říkáte na tohle barevné řešení?

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Marty713

Já jsem včera dostavěl menší diorámu, na které je zachycena východní brána jedné z pevností Hadriánova valu. Pokud dnes udělám fotky, dám to do galerie a jednu ukázku i sem. Vzhledem k podkladům a informacím, které jsem ke stavbě použil jsem zvolil kombinaci tří barev: stará světlá a tmavá šedá, písková (tan). Jsem s tím nadmíru spokojen.  :)