(Cizí) Pěkný detail do města

Založil Ondrej, 31.07.2008, 22:53:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondrej

Ondra

Já měl jeden čas dokonce čurajícího minifiga i s potřebným nástrojem.Stačilo pouze udělat menší mezeru mezi trupem a nohami a do té mezery vložit žlutý http://www.peeron.com/inv/parts/4593 kolečkem ven.Je to velice autentické  >:D .

Ondrej

Jo to je dobrý ,dokážu si to představit ,tohle by mě asi nenapadlo,taky dobrej detail

tazzy

Mi se spise libi ten cerveny kombik, fajfku uz jsem nekde videl (tusim u vytvoru nekoho zdejsiho, nebyl to zakm?)

otaznik

Citace od: tazzy kdy 02.08.2008, 11:05:33
Mi se spise libi ten cerveny kombik, fajfku uz jsem nekde videl (tusim u vytvoru nekoho zdejsiho, nebyl to zakm?)

Byl to Peter a jeho video.

tazzy

Citace od: otaznik kdy 02.08.2008, 13:01:02

Dal jsem si tu praci a nasel to :) - zakm

peter

Citace od: tazzy kdy 03.08.2008, 10:37:45
Citace od: otaznik kdy 02.08.2008, 13:01:02

Dal jsem si tu praci a nasel to :) - zakm

Musím se bránit, ale s dýmkou jsem tu na fóru asi opravdu přišel první já, jak poznamenal Otaznik. Dýmku jsem použil ve filmu Dr. Ox, kde ji má starosta města, které jsem zde představil počátkem června 2006 :P ;D

Úplně stejnou dýmku, tedy za použití celé "páčky", má však opravdu až Zakm u komody z října 2006.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

betakaroten

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

zakm

Je pravda , že som to použil ale pri všetkej čestnosti môžem povedať , že to nebol môj nápad  ;D ale obkukal som to od niekoho na Brickshelfe ...takže skutočný pôvod sa nám pomaly ale isto stráca.
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...