(vlastní)Opuštěný zarostlý rybníček

Založil Ramtinka, 28.12.2009, 21:52:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ramtinka

Je mi ctí vám po delší době představit moje další dílko, které dostalo pracovní název: Opuštěný zarostlý rybníček... Světlo světa spatřil již před 2měsíci, ale jak už to tak bývá jeho stvořitel byl nadmíru líný vzít ten zvěčňovací nástroj a učinit jej věčným :D

Tentokrát jsem se rozhodla pro pomenší dílko, šlo mi spíše o nápad než o mohutnost...
Samozřejmě nechybí příběh :)

Tak tedy:    Dva zamilovaní figáčci se rozhodli podniknout romantický výlet do přírody... Figáček Muž
                   (omluvte to neoriginální jméno, hlava už odmítá přemýšlet....) byl pověřen úkolem nasytit
                   svou drahou a milovanou v místním rybníčku, a tak se tedy odebral a trpělivě čekal na svůj
                   báječný a dech beroucí úlovek úlovek.... Bohužel nebyl tak dech beroucí :D když vytáhl
                   prut cenila se na něj ta nejmenší rybka jakou jsi dokážete jen představit....
                   Zatím fig Žena (opět se omlouvám) postavila honosné sídlo- stan a snažila se najít ve
                   změti věcí pánvičku... dobrá věc se podařila...pánvička je na světě....Nyní přichází
                   na řadu kulinářské umění Ženy....Po výtečném jídle, i když úplně mrňavém jídle, se oba
                   figáčky odvalili s plnými břichy k lavičce pozorovat hvězdy....

A toť konec příběhu.....:D

Vlada

Ahojda Ramtinko, co mně na Tvém MOCu hned na první pohled zaujalo, tak je vodní hladina, v Lego světě asi zemské fyzikální zákony neplatí  :D. Pár zelených plate kolem rybníčku by jistě vrhlo na MOC příznivější pohled, ale těžko souditi, zda je takováto podoba z nedostatku "stavebního materiálu" či šlo prioritně jen o znázornění onoho nápadu, jak již píšeš...

Jinak v MOCu ten nápad a děj je patrný, hlavně že - obecně vyjádřeno - Legáček a Legulka (Muž a Žena mi nepříjde zrovna moc vhodné pojmenování pro Lego minifigy  ;)) jsou spokojeni a těší se na další dlabanec...  :)