(vlastní) skalní věž

Založil stambi, 27.04.2006, 18:57:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

stambi

niessnet

To mimino z Lega je docela věrohodný.  ;D
Je to pěkný, ale chybí mi tam fotky interiéru toho hrádku nahoře (teda pokud ty interiéry jsou).
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Tomášek

Je to nádhera....je ta skála dutá, nebo je v ní kostra ?
Jinak je to strašně pěkný.
P.S. Obyvatelům toho hradu se asi dost těžko leze nahoru... ;D
Procházím DARK AGE.

Benelli_2000

Krásná skála a pěknej hrad. Ten hrad se mi celkem líbí, ale ta skála je přímo dokonalá, zvláště ten horskej potok mě dostal. Fakt pěkný. A navíc to i svítí  :o
Jedině by mne zajímalo, jak se dostávaj nahoru a dolů? Lezou skrz skálu, nebo po ní šplhaj, nebo je tam nějaký koš zavěšený na provazu?  ???
Ale jinak je to fakt moooc pěkný.
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

tazzy

Pěkné a navíc dobře vyřešené s tím RCXkem  ;)

mph1

To je fakt moc pekny kousek. Ta skala, potok, osvetleni...  8)

Jonas

Skutečně obdivuhodný vlastní výtvor. Mě osobně připomněl hrady v komiksu mého dětství, který se jmenoval Mosaic a vycházel v tehdejším DDR. Mimochodem dnes se tyto komiksové sešity draží na Ebay za neuvěřitelné ceny, a to i přesto, že se vydávají nové a nové reedice.

Hned si stránku dávám do složky "Oblíbené".
Jonas - Můj Brickshelf

stambi

to Niessnet:
interiér nemá, udělal bych hrad jinak rozkládací a jistě bych to vyfotil

to Tomasek:
skála je dutá, žádná kostra, drží celkem bytelně

to Benelli:
nemá interiér, ani schody, ale když už jsou tam natažený dráty od rcx k osvětlení, tak můžou dole tajným vchodem a nahoru vyšplhat :-)

štambi

expertik

Joooo Hezkyyy....:-) Konečne jeden veľmi slušný MOC, ktorý je zároveň dostatočne veľký....odporúčam majiteľovi aby ho vycapil na brickshelf.
Ešte raz bravo.

chadzi

good, pan ma evidentne rad classic castle  :P btw sem tam napocital aspon 10 zlutejch Slope Brick 75 2 x 2 x 3 Double Convex - kolik tech zlutejch hradu mas???  8)

stambi

Citace od: chadzi kdy 28.04.2006, 12:09:52
kolik tech zlutejch hradu mas???  8)
zlutej hrad mam jen jeden z utleho detstvi, ty rozky jsem dokoupil na ebay, podle BURPu by sis jinak mohl myslet ze mam 30x Witch's Magic Manor http://www.peeron.com/inv/sets/6087-1 :-)))

MwK

Tak toto je fakt dost cooooool hradik :o :o...skoro v "zivotnej" velkosti... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Panther

Opravdu moc pěkný hrad. Ten potok ve skále je opravdu věrohodnej a osazení hradu na skále je super. Osvětlení už beru jen jako bonus.  :)

Hardegon

fakt pěkný. jak řecká meteora. akorát tam nemaj obry  ;D