Lego zbraně

Založil eNTy, 24.07.2008, 15:04:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Na BB gadgets jsem narazil na info o knížce LEGO FOR ADULTS - build real working LEGO guns!, která popisuje stavbu samonabíjecí zásobníkové kuše z Lega. Dá se koupit na německém Amazonu za 10 Euro.
Údajně po prodeji cca 1000 výtisků se do toho vložilo Lego a odmítlo spojení svého jména se zbraněmi. Podle mně je to blbost, protože Legu není nic do toho, co s jejich kostičkami dělám a těžko můžou mít nějakou moc, nad tím, co stavím -  maximálně tak snad můžou chtít změnu jména knihy aby neobsahoval slovo Lego.
Spíš jde o pokus o zviditelnění se. Mně osobně to nijak zvlášť nepobuřuje ani nehýkám nadšením, ale přiznávám, že technická stránka věci vypadá zajímavě a rád bych se dostal k detailům. Některé mechanismy by asi šli dost dobře použít pro GBC.

5o

No ja som na tú knihu pred časom narazil niekde na net-e, a nejako extra ma to nezaujalo. Lego je proste kreatívna hračka či skladačka a kto si čo postaví, to má. A podstata je sa hrať a nie stavať zbrane aj keď takú parádnu kušu som ešte nevidel.
Preto lebo Lego...