(vlastní) malý amatérský kostelík

Založil smiky, 22.06.2008, 20:16:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

smiky

Tak jsem měl na malou chvíli čas tak jsem si postavil tento kostelík.Ja mi 13 let a stavím z toho co mám.Od toho prosím odvoďte kritiku.

PS:velikce se omlouvám za kvalitu fotek........foťák má bratr a je na Slovensku tak jsem fotil s mobilem

Marty713

No, kamaráde, je to super!  :D

Vůbec není znát, že bys měl nedostatek dílů nebo, že by ti bylo 13. Naopak, dětská fantazie je výsada, kterou si ve většině případů dospělí nedokáží udržet. Co bych dal za to, aby mi bylo zas 13. Mohl bych si totiž z lega nejen stavět, ale i hrát... Až budeš starší, budeš na tohle s úsměvem vzpomínat.  ;)

Icewalker

Hezké. Bylo by fajn ještě pár detailů okolo, třeba hrobečky, stromky, květiny, aby kostelík ožil :)
Citace od: Marty713 kdy 23.06.2008, 17:21:49
No, kamaráde, je to super!  :D

Vůbec není znát, že bys měl nedostatek dílů nebo, že by ti bylo 13. Naopak, dětská fantazie je výsada, kterou si ve většině případů dospělí nedokáží udržet. Co bych dal za to, aby mi bylo zas 13. Mohl bych si totiž z lega nejen stavět, ale i hrát... Až budeš starší, budeš na tohle s úsměvem vzpomínat.  ;)
Hele, mě je letos 22, a vůbec mi nedělá problém si s Legem něco zahrát. Přece se nenechám omezovat věkem ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

smiky

Citace od: Icewalker kdy 23.06.2008, 22:33:07
Hezké. Bylo by fajn ještě pár detailů okolo, třeba hrobečky, stromky, květiny, aby kostelík ožil :)

Dik určitě se pokusím ještě o nějaké detali okolo.Děkuji všem (dvoum) za názor.

spar

Citace od: Icewalker kdy 23.06.2008, 22:33:07
Citace od: Marty713 kdy 23.06.2008, 17:21:49
NO,HROBEČKAMA TO TĚŽKO OŽIJE. ;D
mám rád lego :)))))))

otaznik

Kostelík není vůbec špatný.

A kdyby nebyl zaprášený, byl by ještě lepší.  ;)

Justin

Ahoj,

skús prehodiť vežu a postaviť ju na opačnú stranu kostolíku, ako by to vyzeralo.
Inak tá červená strecha s čiernymi stenami vyzerá dobre. Pekne to vidieť na druhej fotke.

J.

Aki

Citace od: Justin kdy 24.06.2008, 20:11:42
skús prehodiť vežu a postaviť ju na opačnú stranu kostolíku, ako by to vyzeralo.
Inak tá červená strecha s čiernymi stenami vyzerá dobre. Pekne to vidieť na druhej fotke.
Ako by to vyzeralo? Blbě by to vyzeralo. Takhle je to jednat typické a jednak i pěkné. Už jsme o tom kdysi diskutovali v souvislosti s Michovým kostelíkem. Mít věž (zvonici) nad presbyteriem je téměř sci fi (i když se nají najít výjimky potvrzující pravidlo, ovšem ty mají většinou své důvody).

hobby

Ovšemže, nikdy nebyla věž nad kněžištěm, ale je vždycky u vchodu, nebo stranou. Je třeba si všímat. Na 13ti letého kluka je to dobré, ale ta černá barva!, ta ke kostelu opravdu nejde. Ledaže by měla simulovat začernalá prkna či šindele dřevěných lidových kostelíků, případně starý zčernalý kámen románských stveb. Chápu, staví se z toho, co máme. No, tak dobře... ;).

smiky

Můžu vám říct že jsem zkoušel dát tu věž dozadu......mno vypadá to otřesně ani jsem to radši nefotil