(vlastní) Westernové městečko

Založil Marcel, 29.05.2008, 11:56:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marcel

Postavil jsem malé Westernové městečko, je udělané aby se hodilo k ofic. setům. Zatím jsem postavil jen 2 domečky, vlak  a nějaké drobnosti. Časem se to ale určitě rozroste ;). (omluvte fotky, lepší asi nevytvořim :-\)

Marcel

...

Marcel

ještě bych zapoměl ;D

Pepan

Western se mi vždycky líbil, jen trošku nechápu ten německý nápis "uzeniny" na tom, co vypadá spíš na nádraží  8)

Marcel

Čekal jsem, jestli si toho někdo všimne ;D. Když jsem to stavěl, chtěl jsem tam dát nějaký "název městečka" ,ale neměl jsem kostku kde by nějaký byl a tak jsem tam dal tohle a až později jsem si to přeložil.

Icewalker

Buřtárna se mi líbí, hotel ještě víc - skvěle se hodí právě k ofic. setům. A ten dostavník vypadá taky pěkně. Ale vejde se do něj figurka?
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Jarmila

Citace od: Pepan kdy 29.05.2008, 14:28:10
Western se mi vždycky líbil, jen trošku nechápu ten německý nápis "uzeniny" na tom, co vypadá spíš na nádraží  8)

Když mohou být v ČR Uzenice a Uzeničky (okres Strakonice), tak proč ne Uzeniny?
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Pepan

Citace od: Jarmila kdy 29.05.2008, 19:23:45

Ale na západě USA by to neměli asi německy....  ;D ale je to originální, nech to tak  ;D

Marcel

Citace od: Pepan kdy 29.05.2008, 19:56:28

Ale na západě USA by to neměli asi německy....  ;D ale je to originální, nech to tak  ;D

Alespoň si to ti američané nepřeloží a budou si myslet že je to název města  ;D ;D

Marcel

Citace od: Icewalker kdy 29.05.2008, 17:13:44
Buřtárna se mi líbí, hotel ještě víc - skvěle se hodí právě k ofic. setům. A ten dostavník vypadá taky pěkně. Ale vejde se do něj figurka?

Figurka se do něj (zatím) nevejde ;)

Aki

Citace od: Pepan kdy 29.05.2008, 19:56:28

Proč ne? Anglicky mluvících osadníků rozhodně nebyla většina. Německy mluvících mohlo být podle mého stejně, nebo i více. Ostatně když mohou být na západě městečka jako třeba Praha (nikoliv Prag), tak proč né Uzeniny. Osobně se mi ten název i nádražíčko s vláčkem moc líbí (i když ti Hobby napíše, že jako pára která nemá ojnice, není úplně ono >:D).