LEGO formičky na led

Založil lolinka, 15.05.2008, 22:11:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

lolinka

Moc prosím, tušíte někdo kde mohu u nás v ČR co nejrychleji sehnat formičky na led? Viděl jste je někdo někde v obchodě a pokud ano, napište mi, prosím, kde.
Potřebuji je koupit co nejrychleji.
Předem moc děkuji za odpověď.

lolinka

Pokud je tu náhodou někdo, kdo tyto má (nejlépe z Prahy), nemohl by mi je, prosím, za nějaký rozumný poplatek cca na týden půjčit? Chci synovi k narozeninám udělat dort jakoby z LEGO kostek. Je do Lega blázen a udělalo by mu to obrovskou radost.

Colonel32

v nabidce v soukrome inzerci mam k dispozici Belville formicky na led.

klasicke lego brickove formy uz jsem delsi dobu nikde nevidel, a navic netusim, jestli by z nich sel udelat dort - protoze jsou gumove, takze horka vec by je mohla znehodnotit. Pokud ale planujes delat jen ledove kostky, tak bych myslim mohl jednu formicku zapujcit.

Kdyztak se ozvi SZ nebo po ICQ

Marty713

Bohužel nemám jak ti pomoct, ale obrovsky si vážím snahy, kterou vynakládáš, abys udělala synovi radost. Přeju vydařenou oslavu!!!  ;)

Brick

Tak ja tie formičky mam a zajtra budem v Prahe.Mam jedno platičko na desat kostičiek ak ti to bude stačit.

lolinka

Brick:
Moc děkuji za nabídku, strašně si toho cením, ale Colonel32 byl tak hodný a formičky mi půjčil, takže již tvořím. Zatím kostiček nemám moc, jde to hodně pomalu, ale snad se zadaří a výsledek bude stát za to.
Posílám foto prvních kostek. ;)

Colonel32

inu, nevim, kdy bude pristi vystava, ale uz vim, kdo bude delat dort k zahajeni vystavy  ;D

lolinka

Ty mě bavíš. ;D
Jestli to bude až za rok, tak třeba jo, ale myslím, že tak tři měsíce nebudu chtít lego ani vidět. ;D ....A to syn dostane k narozkám další. ;)
Jdu pokračovat - akorát jsem si obarvila bílý marcipán. Bude to taková barevná všehochuť.

otaznik

Citace od: lolinka kdy 20.05.2008, 20:00:50
Ty mě bavíš. ;D
Jestli to bude až za rok, tak třeba jo, ale myslím, že tak tři měsíce nebudu chtít lego ani vidět. ;D ....A to syn dostane k narozkám další. ;)
Jdu pokračovat - akorát jsem si obarvila bílý marcipán. Bude to taková barevná všehochuť.

Já bych zůstal u těch tří barev - červená, žlutá, modrá - to jsou barvy vítězů (tedy ne každou sezonu  ;) ).

lolinka

Já mám těch barev hodně, je to pro dítě, tak ať je to barevné.  :)

Colonel32

Citace od: otaznik kdy 20.05.2008, 20:48:25

Já bych zůstal u těch tří barev - červená, žlutá bílá, modrá - to jsou barvy vítězů (tedy ne každou sezonu  ;) ).

myth

Já bych zůstal u těch tří barev - červená, žlutá, modrá - to jsou barvy vítězů (tedy ne každou sezonu  ;) ).

Rumunsko niečo vyhralo? ;D ;D ;D
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

otaznik

Citace od: myth kdy 20.05.2008, 21:20:30

Rumunsko niečo vyhralo? ;D ;D ;D

:)
Tak k takové neznalosti se nedá nic napsat.  :P

Snad se hokejové Spartičce zadaří další sezonu, včera jsem si koupil už desátou permanentku v řadě.  :D

lolinka

Tak a je hotovo.
Posílám pár obrázků. Není to úplně dokonalé, jsem jen amatérka, ale snad se bude alespoň trochu mé dílko líbit.
Kostky jsou schválně dány barevně různě, aby to bylo hodně pestré.

Tak doufám, že bude mít syn radost, a že mu bude chutnat. ;)

hal1aeetus

vyzerajú dobre,len čo je pravda. Ale na noc tu dávať takéto foto nie je dobrý nápad, takto z mojich kíl nezhodím  ;D

lolinka

Citace od: hal1aeetus kdy 22.05.2008, 21:54:22
vyzerajú dobre,len čo je pravda. Ale na noc tu dávať takéto foto nie je dobrý nápad, takto z mojich kíl nezhodím  ;D

Těsto zbylo kdybys chtěl, ale bez marcipánu. ;D

***Banana.com

LOL, ty fotky mi připomněly jakési východoněmecké pseudolego, které jsem dostal někdy v roce 85. Mělo tedy jen tři barvy - modrou, bílou a červenou, ale plast tvrdostí odpovídal tomu dortu, takže po pár dnech v teple či na slunci vypadaly tvary kostek přesně takhle  ;D, nemít k fotkám popis, myslel bych, že je na nich přesně ten východoněmecký výrobek  ;D (není myšleno jako kritika, jen mně pobavila vzpomínka na to, jak vypadal bolševikův pokus o kopii Lega)

lolinka

Citace od: banana.com kdy 22.05.2008, 22:10:04
LOL, ty fotky mi připomněly jakési východoněmecké pseudolego, které jsem dostal někdy v roce 85. Mělo tedy jen tři barvy - modrou, bílou a červenou, ale plast tvrdostí odpovídal tomu dortu, takže po pár dnech v teple či na slunci vypadaly tvary kostek přesně takhle  ;D, nemít k fotkám popis, myslel bych, že je na nich přesně ten východoněmecký výrobek  ;D (není myšleno jako kritika, jen mně pobavila vzpomínka na to, jak vypadal bolševikův pokus o kopii Lega)

Jo, taky jsem viděla podobné kostky. Kdysi sousedka koupila takové svým dětem, které měly pocit, že mají lego. Přitom když člověk na kostku šlápl, tak bylo hned po ní a ani se nedaly pořádně postavit na sebe, protože měla každá téměř jiný tvar ač ho měly mít stejný. ;D
No, tak budu říkat, že to byl pokus o bolševickou kopii lega. ;D