Dark Forest

Založil forest, 04.10.2005, 01:27:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

forest

Jsem tu sice novej, ale nechňapu jednu věc. Stáhl jsem si z infernetu 3 sety 6024, 6046, 6079 pro Dark Forest, kde se odkazují na rok 1996. Ale ať hledám, jak hledám.... v žádném katalogu jsem to nenašel. :( Znamená to snad, že existují sety, které v katalozích vůbec nejsou?!!!  ???

KLF

Citace od: forest kdy 04.10.2005, 01:27:26
Jsem tu sice novej, ale nechňapu jednu věc. Stáhl jsem si z infernetu 3 sety 6024, 6046, 6079 pro Dark Forest, kde se odkazují na rok 1996. Ale ať hledám, jak hledám.... v žádném katalogu jsem to nenašel. :( Znamená to snad, že existují sety, které v katalozích vůbec nejsou?!!!  ???

Pokial myslis tlacene katalogy, tak moja odpoved znie: Ano, existuju. HODNE!

Terminated.

chadzi

tady jde o neco jinyho, Dark Forest byl jen pro US (konkretne sety Dark Forest Fortress a Hemlock Stronghold). Takze musis hledat v US katalogu z roku 1996/97 BTW jsou to super sety, hlavne ta fortress se mi libi, jenze jde sehnat jen z US :((

chadzi

tak sem ti to nasel, US katalog 1997, strana 10

Colonel32

Vono, US sety me celkem stvou, no.. predstava, jak budu po vsech certech shanet: 60606071 me vubec netesi...

chadzi

da ze z US bricklinku, postovny zas tak krvavy neni kdyz toho beres vic a rozpocitas to...

Colonel32

postovny krvavy mozna neni, ale BL ceny jaksi jo....

chadzi

mno, lepsi jak zlutosedy vraky z ebay (obcas)