(Vlastní) Mučení

Založil Fox666111, 30.12.2008, 16:10:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fox666111

Nahoře vojáci tancují, jedí a pijí, ale dole ve vězení je vězeň a nedosahne ani na vodu s chlebem.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Džejkob

vypadá to dobře, až na ty fotky :P  ::)
ten vězeň dole je dobrý nápad >:D, ale o patro výš se mi zdá nějaký velký chaos :(.Bude to asi tím, že ta  místnůstka je moc malá na dva 8)

ALE HLAVNĚ NEJDŘÍV TO POŘÁDNĚ NAFOŤ!!!
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Fox666111

je to 8x8 ale dalo by se to zvětšit na 10x10
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Dejv

Není třeba, stačí, když odstraníš jednu zeď a místnost necháš otevřenou fantazii...

Fox666111

tak sem to upravil :) :)

Džejkob

je to mnohem lepší, i ta fotka je lepší ;)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

MwK

Aj keď osobne sa mi námet trošku nepáči,napíšem len to že si myslím že by si to mal postaviť tak ako to napísal sparkz...
Čiže nielen to zväčšiť respektíve posunúť stenu ale nechať to z pravej strany otvorené a jedlo s pitím nechať na pôvodnom mieste.
Takže by si dostal efekt výrezu ktorý nebude uzavretý aby to dodávalo realitu budovy... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Darkyen

Heh ten nahoře na cimbuří toho kušníka vraždí???
Je jen jedna věc která je lepší než lego.Více lega!

rukay

A proč je vězněm nevinný rytíř jedy... :'( :'( :'(...to by z těch stráží moc nezbylo. >:D ;D
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Věšák

Citace od: rukay kdy 13.05.2009, 19:12:45
A proč je vězněm nevinný rytíř jedy...
Jedi se píše s měkkým i ;) :D
je to pěkný no...ale chudák Ben a ten kušník nahoře :)