(vlastní) car

Založil Nychrom, 24.02.2008, 12:59:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Nychrom

Tohle auto je první věc kterou sem dávám pojmenoval jsem ho červený žralok ,začáteční inspiraci jsem bral ze setu 8472 Street´n´Mud racer i když se mu moc nepodobá.Ale nedostatek který na autě je že se mu netočí přední kola.Zkoušel jsem to tak udělat ,ale bylo to mnohem širší.Moc pěkně to nevypadalo.Snažil sem se aby tam nebylo hodně barev ,stavěl sem z čeho šlo.Dal jsem tam i panáčka aby to vypadalo trochu realisticky.Tak co vy na to.   (mimochodem je mi 12 let)
Lego je jedna věc, ale důležitější je nápad.

otaznik

Dej fotky rovnou sem, a pokud možno větší (800 x 600), na těhle není pořádně nic vidět.

JardaL

Já myslím, že to docela jde.
KDyž vezmu v úvahu kolik ti je a kolik máš asi doma Lega, tak jsi odvedl slušnou práci. Důležité je, že to tobě udělalo radost. Ale tuším, že už teď určitě víš, jak bys to ještě vylepšil.

ALe popravdě, aby  se u auta netočila kola je závada dost značná.  >:D

Když já si vzpomenu, co jsem stavěl ve 12 letech, ..... ach. Proti mě jsi king.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

otaznik

Přesně tak, jak říká Jarda. Designově to není nejhorší, ale netočící se kolečka (a bez zatáčení v takovéhle měřítku), to je velké mínus.

TomKQT

Citace od: otaznik kdy 24.02.2008, 21:32:35
Přesně tak, jak říká Jarda. Designově to není nejhorší, ale netočící se kolečka (a bez zatáčení v takovéhle měřítku), to je velké mínus.
Já bych řekl, že se točí, akorát nezatáčí  ;)
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

otaznik

Citace od: TomKQT kdy 25.02.2008, 08:34:24

Já bych řekl, že se točí, akorát nezatáčí  ;)

Sám autor píše, že se netočí, nebyl důvod to zpochybňovat.  :)

Nychrom

Nevím jak jste to pochopili ale asi je chyba v textu netočí se do strany.Pardon.
Lego je jedna věc, ale důležitější je nápad.

peter

Citace od: DRO kdy 25.02.2008, 13:45:57
Nevím jak jste to pochopili ale asi je chyba v textu netočí se do strany.Pardon.

čili

Citace od: TomKQT kdy 25.02.2008, 08:34:24
akorát nezatáčí  ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Lord.obiv

Tak o proti mě seš borec, protože teď mi je 13, za měsic 14 a ve dvanácti bych toto nepostavil ani náhodou ;) Ani teď se mi moc nedaří vyřešit desing, ale já stejně jsem technický typ než modelář ;).
Budiž LEGO

stambi

mě se to líbí, na 12 let super, za čas přijdeš na to, že jakékoliv funkce jsou na lego modelech to nejžůžovatější, pak přidáš zatáčení, náhony, diferenciály, omezovače diferenciálů, bezpečnostní sytémy, otvírací mechanismy, návěsy, dálkové ovládání, tak šup, šup, ať to všechno do 60 stihneš...

Pepan

Citace od: stambi kdy 27.02.2008, 15:50:59
mě se to líbí, na 12 let super, za čas přijdeš na to, že jakékoliv funkce jsou na lego modelech to nejžůžovatější, pak přidáš zatáčení, náhony, diferenciály, omezovače diferenciálů, bezpečnostní sytémy, otvírací mechanismy, návěsy, dálkové ovládání, tak šup, šup, ať to všechno do 60 stihneš...

Zase nepřehánět  ;D občas musí taky jíst, spát, chodit do školy a z vlastní zkušenosti vím, že je dobré třeba i uklidit si stůl...  ;D Ale jinak auto chválím, myslím, že na 12 let je to slušný výkon a časem se určitě zdokonalíš  ;)