(vlastní) Open Air Free Techno Party

Založil Shmade, 26.04.2008, 02:11:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Shmade

Tak zde se můžete podívat na mojí Lego party.  Nejvíce asi řeknou fotky, ale rád upozorním na detaily a na to co se tak různě na párty odehrává...  Takže základem je jak se tak říká pořádná stěna :) no prostě reprobedny (basové dole, pak středy a nahoře pořádné horny na vejšky).  Do této hradby se zvuk line z gramofonů od DJeje za stěnou, ten má k dispozici odposlechy, aby slyšel co do davu pumpuje. Bedny by nehrály bez zesilovačů, které šteluje druhý chlapík za stěnou. Atmosféru dolaďují stroboskopy, lasery a dekorace.  Šťáva do celé aparatury a na bar do pípy a lednice jde z agregátu který tahá menší dodávka. Druhá dodávka, spíš menší autobus, slouží k transportu celého systému a také skýtá pohodlí pro ty vyvolené kteří takto velkým autem disponujíí. K výbavě patří skříňky, dřez s tekoucí vodou, stoleček s židlemi a po schůdkách se dá dostat do patra určenému k luxusnímu spánku.  Lidi se na party baví jak je každému libo, tančí, popíjejí pivo na baru (někteří účastníci jich měli již dost), opékají buřty, koupou se, prostě letní pohodička. Už se těším... :)

Shmade

Tak a fotky...

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Šejmus

mno... moje představa zábavy to zrovna neni, ale hezké  ;D. Nejvíc se mi asi líbí obě vozidla (zvlášť ten červený obytný náklaďák, nebo co to je)
Fool of a Took!

MwK

No mne sa to tiež páči... :)
Máš tam dosť zaujímavých nápadov ale ako spomenul Šejmus najlepšie sú tie mikrobusíky,zvlášť červený,ten sa mi strašne páči... :D
Jediné čo by sa tomu dalo vytknúť okrem občasne špinavšých kociek je to,že je tam strašne málo lego dievčat...taká zábava si ich žiada trošku viac... >:D ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Skyder

Suhlas s MWK bez zien to nie je ono!! No ale inak sa mi to tiez paci, hlavne detaily, muselo ti to dat pracu. Dobry napad, gratulujem. Len tak dalej!
Skyder

Shmade